1. Homepage
  2. Wetenschap

Populaire attracties in Baltimore, Maryland

Populaire attracties in Baltimore, Maryland
0

Populaire bezienswaardigheden in Baltimore, Maryland

De stad Baltimore is gesticht in 1729 en opgericht in 1796. Baltimore is genoemd ter ere van de titel van de stichtende familie van Maryland,de zes Heren van Baltimore.In 1768 was het begin Baltimore een klein dorp van 200 woningen.Naarmate de stad groeide, werd het een belangrijk scheepsbouwcentrum.Kooplieden floreerden en de haven van de stad bloeide.In 1851 werd de stad gescheiden van Baltimore County en kreeg ze in 1851 een status die gelijk was aan die van de provincies. In 1860 was Baltimore de derde grootste stad van het land.Tegenwoordig is Baltimore de 13e stad van de Verenigde Staten.

Baltimore heeft een wereldhaven, veel overheidskantoren, belangrijke medische en onderwijsinstellingen en een belangrijke toeristische attractie.Het is een van de belangrijkste steden aan de oostkust.

Er zijn minstens 200 verschillende buurten in Baltimore.Waaronder:

• De maritieme gemeenschap van Fells Point

• Little Italy

• Het modieuze Mount Vernon Place

• Federal Hill, vernoemd naar een groot feest dat bewoners hielden ter ere van de ratificatie van de federale grondwet

Het kanon op de heuvel, dat uitkijkt over de Inner Harbor, herinnert aan deBurgeroorlog, toen federale troepen de spoorwegen in bezit namen en Baltimore en Annapolis bezetten om Maryland binnen de Unie te houden en te voorkomen dat Washington, DC zou worden omsingeld door Zuidelijke staten.

Andere populaire attracties inBaltimore

Baltimore Inner Harbor is eind jaren zeventig herontwikkeld door James Rouse.Sindsdien zijn miljoenen mensen naar Baltimore Inner Harbor gekomen.U kunt met de lift 27 verdiepingen naar het Top of the World Observation Level en Museum in het World Trade Center rijden.Andere bezienswaardigheden zijn:

• De binnenkant van de onderzeeër Torsk uit de Tweede Wereldoorlog verkennen

• Haaien, dolfijnen en duizenden andere waterdieren bezoeken in het National Aquarium

• Het Maryland Science Center ligt aan de overkant van de haven met praktische tentoonstellingen over wetenschap

• Het door kinderen aangedreven museum, Port Discovery

• Het Columbus Center heeft tentoonstellingen overwetenschap en maritiem onderzoek

• Bekijk de Pride of Baltimore II, een snelvarende topzeilschoener van 50 voet en een replica van de beroemde Baltimore Clippers

De BaltimoreClippers verdienden hun reputatie door tijdens de oorlog van 1812 honderden Britse koopvaardijschepen te veroveren.

Kunst, muziek, literatuur en cultuur in Baltimore

Baltimore is al vele jaren een centrum van kunst, muziek, literatuur en cultuur.Baltimore is de thuisbasis van de oudste muziekschool in de Verenigde Staten, het Peabody Conservatory of Music.Baltimore is ook de thuisbasis van het Baltimore Symphony Orchestra en de Baltimore Opera.

Het Peale Museum is het oudste museum van het land.Het werd in 1814 in Baltimore gebouwd door de schilder Rembrandt Peale. Bekijk Egyptische mummies en kamers die doen denken aan een oud kasteel met harnassen voor mannen en paarden in de Walter Art Gallery.

Schilderijen van Picasso en Cezanne behoren tot de vele kunstwerken in het Baltimore Museum of Art.

Bezoek literaire bezienswaardigheden.Het huis van Edgar Allan Poe is een andere populaire attractie.Edgar Allan Poe stierf in 1849 in Baltimore en ligt begraven op Westminster Cemetery.

Baltimore, Maryland, is een fascinerende plek om te bezoeken.

Ditartikel kan GRATIS worden gepubliceerd met het bronnenvak.

Je bent misschien geïnteresseerd in