1. Hoofdpagina
  2. Cyberbeveiliging

Ppc – Klikaanvallen

Ppc – Klikaanvallen
0

Ppc – Klikaanvallen

Pay Per Click-advertenties (PPC) zijn ontworpen om gerichte klanten naar een individuele website te leiden.De eigenaar van het e-commercebedrijf betaalt een overeengekomen bedrag om deze advertenties op internet te plaatsen.Veel PPC-partners profiteren van dit soort advertenties.

Kortom, wanneer er op een PPC-advertentie wordt geklikt, wordt de adverteerder een vergoeding in rekening gebracht.Vanuit het perspectief van de bedrijfseigenaar is dit voordelig omdat het bedoeld is om een ​​meer gerichte consument naar de site te halen.De informatie kost de consument niets, terwijl degenen die de advertentie plaatsen en degenen die ermee instemmen de advertentie weer te geven een deel van de inkomsten uit elke klik ontvangen.

Laat me een beeld schetsen voorjij.Een concurrent ziet uw PPC-reclame op verschillende sites.Ze begrijpen de mogelijkheden van uw PPC-advertenties.Ze overwegen de mogelijkheid om meerdere klikken op uw PPC-advertenties uit te voeren in een poging uw advertentie-inkomsten te verminderen, terwijl ze ervoor zorgen dat slechts weinigen de kans krijgen om daadwerkelijk door de advertentie-inspanning te worden beïnvloed.

Sommigenindividuen hebben dit precies gedaan in een daad van sabotage.Waarom komt het probleem niet vaker voor?

Het eerste antwoord op die vraag heeft te maken met verbeterde detectiesystemen binnen de PPC-reclamegemeenschap.Als ze problemen met sabotage kunnen ontdekken, kunnen ze eraan werken om het probleem op te lossen voordat het problematisch wordt.Als de PPC-adverteerders niet blij zijn, zijn de PPC-reclamebureaus ook niet blij.Deze bedrijven blijven werken aan betere methoden voor het volgen en identificeren van inkomend verkeer.

Het tweede antwoord op de vraag is dat dit soort activiteiten in een groeiend aantal gebieden wordt vervolgd als fraudeen in sommige gebieden wordt geclassificeerd als een misdrijf.

Wanneer u online druk om een ​​zekere mate van veiligheid te bieden in PPC-advertenties koppelt aan een gerechtelijk apparaat dat deze activiteit kan vervolgen, is het resultaat een systeemdat is misschien niet 100% onfeilbaar, maar het zorgt in wezen voor een gelijk speelveld.Door van PPC-advertenties een vertrouwde advertentiemethode te maken, worden de voordelen gevoeld in wereldwijde online zaken.

Dit soort fraude kan worden vergeleken met cybergraffiti. Bedrijven kunnen het bewijs zien, maar misschien nietgemakkelijk te identificeren wie het probleem heeft veroorzaakt.

Er kunnen klikken zijn die ten onrechte zijn uitgevoerd, maar die toch worden meegeteld voor uw advertentiebetaling.Een persoon die bekend is met een website-eigenaar kan ook onbedoeld problemen veroorzaken door op de PPC-reclame te klikken, wetende dat de website-eigenaar enig inkomen zal ontvangen uit eventuele doorkliks op de site.Vaak is het de site-eigenaar die in aanmerking wordt genomen wanneer dit soort activiteit wordt opgemerkt.

Als u iemand kent die PPC-advertenties op zijn site accepteert, weersta dan de neiging om meerdere,maar zinloze klikken.Wanneer u een vriend probeert te helpen, schaadt u een bedrijf dat betaalt voor de klikken die u maakt.

Misschien bent u geïnteresseerd
hoe-legaal-te-downloaden

Over de auteur

Laat een reactie achter