1. Homepage
  2. Nieuws

De lat hoger leggen voor online financieel nieuws: Stockleaf is ontsproten

De lat hoger leggen voor online financieel nieuws: Stockleaf is ontsproten
0

De lat van online financieel nieuws hoger: Stockleaf is ontsproten

Dus wat is Stockleaf als het geen ontluikende peul is op de tak van de wereldWeb’s financiële eik?Heel eenvoudig, het is een hulpmiddel.En het is misschien wel de meest ingenieuze tool die is geïntroduceerd in de wereldwijde cybergemeenschap.Waarom?Omdat het eenvoudig is en het werkt.Als alles maar aan die normen zou voldoen.

Standblad is niet mooi, dat hebben we vastgesteld.Dus wat is het precies?Het is een webpagina die alle recente artikelen samenbrengt die op het web zijn gepubliceerd van elke betrouwbare nieuwssite over elk beursgenoteerd bedrijf waarover u meer wilt weten.Stel dat u geïnteresseerd bent in Bank of America.Ga naar Stockleaf en typ het symbool (BOA) in het veld.Klik op ‘Zoeken’. Binnen enkele seconden is uw pagina gevuld met links.Links naar artikelen over Bank of America uit de belangrijkste nieuwsbronnen zoals: Google Finance, MSN Money, Seeking Alpha, Y!Finance, Forbes en Smart Money.

In plaats van je tijd te verspillen door als een fragiele vlinder van nieuwssite naar nieuwssite te vliegen (je wist dat ik die tuinmetaforen erin moest verwerkenergens), is de bloembak bij u gebracht.Zoek gewoon de bloesem die je wilt en pluk, of eh, klik.Het artikel wordt geopend in een nieuw venster en u kunt gemakkelijk terug navigeren om andere te openen.

Zoals elke goede nieuwssite geeft Stockleaf u ook snelle feiten over uw aandeel: prijs, P/E, dividendinformatie.En er zijn tabbladen met de nieuwste feeds van verschillende aanvullende nieuwsbronnen, zoals Kiplinger’s en andere financiële blogs die interessant kunnen zijn.

Stockleaf maakt beleggingsonderzoek snel eneenvoudig.En waarom is dat belangrijk?Laten we zeggen dat als we efficiënt zijn, we later tijd hebben om te stoppen en de rozen te ruiken.

Je bent misschien geïnteresseerd in