1. Homepage
  2. Zelf Verbetering

Bereik duizelingwekkende hoogten van zakelijk succes aan huis door de kracht van zelfontwikkeling!

Bereik duizelingwekkende hoogten van zakelijk succes aan huis door de kracht van zelfontwikkeling!
0

Bereik duizelingwekkende hoogten van zakelijk succes aan huis door de kracht van zelfontplooiing!

Rijke en ambitieuze mensen over de hele wereld hebben vaak een “onbeschrijfelijk geheim” toegeschreven” als de sleutel tot hun succes.Mensen die succes willen behalen in hun eigen leven, of het nu gaat om een ​​zakelijke onderneming aan huis, financiële investeringen of persoonlijke relaties, hebben miljoenen dollars uitgegeven en zullen dat blijven doen om deze ‘geheime’ succeskenmerken in hun leven te cultiveren.zichzelf.

Vooral sinds het begin van de jaren zeventig is er een groeiende vraag bij het publiek om lessen, workshops en zelfverbeteringsseminars bij te wonen, zodat ze zowel hun denken als hun acties kunnen afstemmen op dievan mensen die al succes hebben behaald.

Denk bijvoorbeeld eens aan alle “goeroes” die miljoenen dollars binnenharken door seminars over vermogensopbouw te promoten over onderwerpen als overheidsveilingen, onroerend goed en aandelen/grondstoffenmarktinvesteringen, thuisgebaseerde bedrijven en netwerkmarketingbedrijven.Het zijn er te veel om hier op te noemen, maar ik weet zeker dat je wel eens hebt gehoord van enkele van de “grote namen” in dit gebied.Ze profiteren van het feit dat veel mensen hun succes willen dupliceren.

De populariteit van bestverkochte instructieboeken als Winnen is geloven…Think And Grow Rich…How To Develop A WinningPersoonlijkheid…Verlegenheid overwinnen… Verbeelden… Nieuwe levensopties… Winnen door te onderhandelen… Succesvolle visueel-verbale communicatie… Conversationeel spreken… en talloze anderen is ook een bewijs van de “behoefte” voor seminars over zelfverbetering.

Dale Carnegie, de auteur van het boek How To Win Friends and Influence People, was zeker een van de eerste, zo niet “de eerste” zelfverbeteringseminar markt/leraar.Tijdens de Grote Depressie van de jaren dertig herkende hij de behoefte van mensen om zichzelf te verbeteren – hij sloot een deal met het lokale management van zijn woonplaats YMCA – kreeg het bericht dat hij lessen gaf over zelfverbetering -en de rest is een van de echt klassieke succesverhalen van werklozen tot miljoenen dollars van onze tijd.

Zelfs met alle beschikbare materialen voor zelfverbetering, is het marktpotentieel nog maar nauwelijks bekrast,dit biedt een kans op de begane grond voor mensen met de drive en vastberadenheid om actie te ondernemen.

Succesvolle seminars zijn over het algemeen gebaseerd op het idee iemand de kracht te geven om in zichzelf te geloven.De sprekers delen meestal inzichten en expertise die ze uit hun eigen levenservaringen hebben opgedaan.Seminars voor zelfverbetering geven de deelnemers de tools – en de motivatie – om te slagen.Dus een goed georganiseerd en goed gepresenteerd seminar dat mensen op de ladder van succes helpt, kan niet anders dan slagen omdat we een op succes gerichte samenleving zijn – het is een gemakkelijke verkoop met een inkomenspotentieel dat alleen wordt beperkt door uw vermogenom jezelf uit te drukken.

Een seminar over zelfverbetering wordt op vrijwel dezelfde manier gehouden als een Toastmaster’s Club-bijeenkomst… Het kan vrijwel overal worden gehouden, vanuit de informele sfeer van iemands huiskameraan de formaliteiten van het Hilton Convention Center.Door het gebruik van technologie kunnen seminars zelfs worden gehouden via telefonische conferentielijnen of rechtstreeks via internet.

Kortom, een zelfverbeteringsseminar is een bijeenkomst van mensen waar een of meer sprekers over een specifiek onderwerp spreken.Vaker wel dan niet, is slechts een bepaald aspect van zelfverbetering, zoals Hoe financiële vrijheid te ontwikkelen, de strekking van het seminar.Met andere woorden, de meer succesvolle seminars gaan over “gespecialiseerde gebieden” van zelfverbetering.Op dit moment zijn seminars over het starten en runnen van een succesvol bedrijf vanuit huis zeer interessant!

De sprekers sluiten hun gesprekken meestal af met vragen over de betrokkenheid van het publiek en antwoordsessies.De meesten van hen “ontspannen” terwijl de spreker door het publiek circuleert, plus veel gelegenheid voor de aankoop van zelfhulpboeken en banden door de mensen die een voortdurende motivatie en versterking willen van wat ze zojuist hebben gehoord.Er wordt altijd (soms zelfs als onderwerp van het seminar) veel motivatie geprojecteerd tijdens deze bijeenkomsten.Uiteindelijk is motivatie meer het doel van deze seminars dan dat de aanwezigen iets leren wat ze nog niet weten.De favoriete woorden van de meeste seminarsprekers zijn meestal: “Het is het verschil tussen een droom hebben en actie ondernemen – een kwestie van zeggen dat ik het kan, het geloven en het dan doen – omdat je het kunt!

Nog even herhaald: er zijn letterlijk miljoenen mensen in alle delen van het land die u willen en kunnen betalen om hen te helpen zichzelf te verbeteren. Er zijn twee manieren waarop u betrokken kunt raken bij deze lucratieve miljardenindustrie.

De eerste methode houdt in dat u tijd en moeite investeert in het zelf leren leiden van de seminars. De tweede methode is een veel betere benadering. Het houdt in dat u zich aansluit bij een gerenommeerd bedrijf met een succesvol trackrecord in de branche en dat uhet recht om hun bewezen producten en diensten op de markt te brengen. Duizenden ondernemers over de hele wereld doen dit en genereren lucratieve jaarlijkse inkomsten vanuit het comfort van hun eigen huis!

Je bent misschien geïnteresseerd in