1. Homepage
  2. Wetenschap

Reiki-energie

Reiki-energie
0

Reiki-energie

Reiki is een geneeswijze die al meer dan honderd jaar wordt beoefend.Per definitie symboliseert de Reiki-energie, waarnaar vaak wordt verwezen als een essentie, kracht, een transcendentale geest en universeel.

Wat dit anders maakt dan andere vormen van alternatieve genezing, is dat degenen die overDeze kracht gebruikt hun handen om iemand van een ziekte te genezen.

Zelfs de meesters zelf kunnen niet volledig uitleggen hoe dit werkt, maar kunnen het alleen beschrijven als een verbinding met kosmische stralingsenergie die wordt toegepast doorde beoefenaar naar zichzelf, naar planten, dieren en andere mensen, zelfs over een grote afstand.

De Reiki-energie wordt door het kanaal getrokken en niet verzonden.In feite hebben we dit allemaal bij ons en hoeven we alleen maar een afstemmingsproces te ondergaan zodat we onszelf of anderen kunnen genezen.

Zodra je niveau één hebt bereikt, kun jezal in staat zijn energieproblemen op te sporen die u al kunnen vertellen of er een organisch probleem is in uw lichaam of bij iemand anders.Naarmate je ervaringsniveau stijgt, wordt je kracht sterker en degenen die het geleerde aan anderen willen overbrengen, zullen meesters moeten worden.

Eén ding dat je moet onthouden over Reikienergie is dat het niet door de geest kan worden gecontroleerd.Als dit het geval zou zijn, zou dit alleen kunnen worden gedaan door degenen die het praktiseren.Maar degenen die dit beoefenen, geloven dat hun kracht van de Ki komt.Dit is iets dat in ieder van ons stroomt en door het het aangetaste deel van het lichaam te laten aanraken, zal het genezen omdat het energie krijgt.

De kracht van de Reiki-energie is ook afhankelijkop iemands gedachten.Negatieve gedachten zullen niet veel helpen om de situatie te verbeteren, dus je moet positief denken om dit te laten werken.

Hoewel de medische wetenschap nog steeds meer onderzoek wil doen om meer te weten te komen over de Reiki-energie,er zijn mensen die het beoefenen omdat uit onderzoek is gebleken dat dit de patiënt vóór de operatie kan kalmeren en daarna sneller kan genezen.

Hoe het werkt of zelfs waarom sommigen zeggen dat dit komt doorde kracht van de geest, omdat de manier waarop je denkt invloed heeft op het fysieke welzijn van een persoon.

De Reiki-energie werkt van buiten naar binnen, zodat er evenwicht en orde ontstaathet lichaam.Het moet worden verward met spirituele genezing, omdat het niets te maken heeft met je geloof dat het effectief maakt.

Daarom is het belangrijk om te begrijpen wat deze energie is, want degenen dieAls je dit beoefent, geloof dan dat de aura een verlengstuk van de geest is dat veel verder reikt dan het lichaam.

Maar degenen die Reiki beoefenen, moeten onthouden dat de stromende Reiki-energie niet bedoeld is om medische behandelingen te vervangen.Het kan slechts zoveel doen om een ​​patiënt te helpen en als artsen vinden dat een operatie nodig is om het probleem permanent op te lossen, moet u hun advies opvolgen, omdat het beroep al veel langer bestaat en de vooruitgang in de wetenschap de levens van duizenden mensen heeft verbeterd.

Als je hoofdpijn hebt, stress ervaart of een verslaving hebt, kan Reiki-energie je helpen met het probleem om te gaan.Je hoeft alleen maar positief te denken en te geloven.

Je bent misschien geïnteresseerd in