1. Homepage
  2. Wetenschap

Het schommelen van de boot

Het schommelen van de boot
0

Rocking The Boat

Directe antwoorden – Column voor de week van 5 april 2004

Ik werk in een fabriek en we hebben supervisorsdie favorieten spelen.Ze hebben ongeveer zes meisjes die geen kwaad kunnen, en ze hebben gemakkelijker banen dan de rest van ons.Deze meisjes gaan na het werk naar bars en daarom zitten ze bij de supervisors.

De baas over deze supervisors zal niets doen omdat zijn baas de vader is van een van deze supervisors.Zolang “papa baas” er nog is, zal deze baas de begeleiders niets doen.Een meisje speelde wat en deed de machinestoring voor een operator, maar ze kwam niet in de problemen vanwege vriendjespolitiek.

Gaan we naar de eigenaar van het bedrijf met een klacht over waarom deze bazendeze rotzooi niet oplossen?

Carol

Carol, we zullen je niet vertellen dat je naar de eigenaar moet gaan.Wat we je zullen vertellen, is hoe dit meestal verloopt.

Sommige dingen zijn de moeite waard omdat je denkt dat ze het juiste zijn om te doen, zelfs als je weet dat ze niet zullen slagen.In de regel slagen klokkenluiders niet.Klagen of klokkenluiden maken van jou het probleem, in plaats van het probleem waarop je de aandacht vestigt.

Mensen zijn sociale dieren, en familie en sociale connecties op het werk tellen meestal voor meer dan verdienste of waarheid.De waarheid is erg zwak.Er is niets dat het duwt.Het kan niet tegen mensen die hun eigen agenda pushen.

De enige plek waar waarheid, feit en objectiviteit zouden moeten heersen, is de wetenschap, maar zelfs in de wetenschap is het een probleem.De natuurkundige Max Planck merkte eens op dat een belangrijke wetenschappelijke innovatie meestal niet wordt geaccepteerd omdat mensen de waarheid ervan gemakkelijk accepteren, maar omdat de oudere generatie tegenstanders oud wordt en uitsterft.

Carol, je hebt drie opties: je kuntde oneerlijkheid over het hoofd ziet en er immuun voor wordt, kunt u ander werk zoeken of proberen het probleem op te lossen.Het oplossen van het probleem is de oplossing die zich het minst waarschijnlijk voordoet.Uw werkplek is naar alle waarschijnlijkheid een boot die de eigenaar niet wil laten schommelen.

Wayne & Tamara

The Quality Of Mercy

Ik ben Ali uit Pakistan en ik hebje hulp bij een raar probleem.Laat me eerst iets over mij vertellen.Ik ben een student informatica.Ik kom niet uit een rijke familie, maar onze familie is een gerespecteerde familie.Toen ik 20 werd, verliet ik mijn familie om informatica te gaan studeren.Oké, hier begon het probleem.

Vroeger gebruikte ik internet als bron van kennis, maar twee jaar geleden kreeg ik vrije tijd en begon ik online te chatten.Ik ben niet erg goed in het praten met meisjes, in ieder geval misschien niet met de scherpe.Ik weet de exacte reden niet, maar een mogelijke reden is dat ik een beetje verlegen ben en niet kan praten.

Ik heb online een meisje ontmoet en we hebben veel gedeeld.Tenminste, dat deed ik.Maar ik heb tegen haar gelogen.Uit het niets was ik echter verliefd op haar.Ik vertelde haar wat papperige regels omdat het pijn deed om te denken dat ze niet in mijn leven was.Toen vertelde ik haar dat ik tegen haar had gelogen.Het was een moeilijke tijd omdat ze zo boos was, maar het lukte me eindelijk om haar genade te krijgen.Vindt ze het echt goed met me?Hoe gaan we terug naar onze oude chatsessies waar we allebei van genoten?

Ali

Ali, Mark Twain zei: “Als je de waarheid vertelt, heb je nietsom te onthouden.” Je hebt ook niets om je voor te verontschuldigen of weg te redeneren.Je hebt misschien haar genade gewonnen, maar wat is de kwaliteit van haar genade?

Hoe keer je terug naar de oude vertrouwdheid en vertrouwen, toen dat verweven was met leugens?Je vraagt ​​je af hoe jij je zou voelen als ze tegen je loog.Waarschijnlijk zou je nog steeds aan haar twijfelen.

Tamara

Je bent misschien geïnteresseerd in