1. Homepage
  2. Nieuws

RSS FEEDS

RSS FEEDS
0

RSS-FEEDS

Ik open de ‘Feed Reader’ elke dag op mijn laptop en blader door de ‘nieuwsfeeds’ Ik ‘abonneer me’ tot.De hoeveelheid informatie is nu overweldigend, ik hoef me alleen maar te ‘abonneren’ op de ‘feeds’ die me direct interesseren, anders zou ik vierentwintig uur per dag ‘feeds’ lezen.

Als ik op een link klik om meer te weten te komen over een nieuwsitem, word ik naar een webpagina geleid met het nieuwsartikel erop. Er zijn ook banneradvertenties, advertentiepictogrammen om op te klikken en andere nieuwsitemsklikken om me ergens anders heen te brengen.

Het advertentiepotentieel op die webpagina’s voor geïnteresseerde marketeers is groot, niettegenstaande de verandering in het nieuwsartikel op die webpagina elke dag.De ene dag kan het gaan over Amazon en de ‘storingen’ die ze steeds kregen, of de volgende dag kan het een lopende rechtszaak zijn over het ‘cybersquatten’ van een merknaam.Welk artikel er ook getoond wordt, de adverteerders krijgen hun boodschap over.Het is misschien geen onderdeel van de advertentietruc om goederen en services uit die advertentie te verkopen, maar om hun producten of naam te ‘branden’ voor toekomstige verkopen.

Eén onderzoeksbureau voorspelt dat de advertentie-inkomsten op internet zullen stijgenmet 19% volgend jaar, voorspellen ze ook dat de advertenties in kranten aanzienlijk zullen dalen.

Toekomstige gewoonten van internetcruisers zullen zijn om onmiddellijk de ‘feeds’ te openen en al het laatste nieuws te bekijken, in tegenstelling totvoor Google en Yahoo, zoektermen invoeren en vervolgens alleen die websites bezoeken die verschijnen.Alstublieft!Lach niet, de meesten van ons doen dit nog steeds!

Als een website geen eigen ‘nieuwsfeed’ heeft, krijgt deze geen ‘oogballen’.

Degenen die geïnteresseerd zijn in marketing voor de massa, moeten overwegen advertenties op pagina’s van die sites te plaatsen met een ‘nieuwsfeed’, met hun naam of webadres prominent geschreven, zodat cruisers een bezoek kunnen brengen, maar het belangrijkste doel is om ‘branding’ te creëren.

Het gebruik van zoekmachines voor het vinden van websites zal afnemen, wat op dit moment ondenkbaar is voor de meeste internetgebruikers, maar hun RSS-feeds-directory’s zullenwees de meest gewilde om toegang te krijgen tot meer ‘feeds’.Zoekmachines zullen dus blijven bestaan, maar de gebruiksgewoonten zullen veranderen.

De ‘big-dogs’ in RSS-feeds updaten het nieuws op hun ‘feeds’ ongeveer elk kwartier, weten zedat om een ​​vast lezerspubliek vast te houden dat ze regelmatig moeten updaten, anders zullen ze ‘ogen’ verliezen aan een andere dienst die vaker nieuws verspreidt.Dit is van cruciaal belang vanuit het oogpunt van een adverteerder die wil dat zijn advertenties zo vaak mogelijk worden weergegeven op webpagina’s met bijgewerkt nieuws.

Ik voel de elleboogstoten nu al als adverteerders proberen het beste te krijgen ‘spots’.

Het meeste geld dat met RSS-feeds kan worden verdiend, is voor de persoon die er een bezit. De advertentie-inkomsten van ‘spots’ op de webpagina’s waarnaar de ‘feed’ verwijst, zullenworden binnenstromen, en met de afnemende effectiviteit van krantenadvertenties, zijn de RSS-feeds de enige plaats waar de meeste adverteerders hun geld gaan uitgeven.De jongere technisch onderlegde 18-24-jarigen kopen geen kranten, ze zetten de televisie ook niet zo vaak meer aan, dus televisie-adverteerders kijken naar RSS-feeds, vooral de grote mediabedrijven diemiljoenen advertentiedollars te besteden.

Onthoud dit: iedereen, zelfs jij, kan een RSS-feed plaatsen.

Je bent misschien geïnteresseerd in