1. Hoofdpagina
  2. Nieuws

RSS PIONIERS BEGINNEN GOUDKOORTS

RSS PIONIERS BEGINNEN GOUDKOORTS
0

RSS-PIONIERS BEGINNEN GOUDKOORTS

De aard van cyberspace verandert snel met de drukte om rss-nieuwsfeeds op te zetten.Elke gram nieuws en actualiteiten wordt verzameld uit de vier hoeken van de wereld, zodat we kunnen worden geïnformeerd over wat er gebeurt in honderden verschillende commerciële gebieden.

Alles van welk nieuw item verkoopt goedop eBay, naar wat “Wired Magazine” zegt over de nieuwste technologie.Steeds meer uitgevers van tijdschriften en kranten krijgen voet aan de grond met deze nieuwe moloch die de manier waarop we nieuws verzamelen zal veranderen.

Ook adverteerders worden niet buitengesloten.Enkele van de grootste mediabedrijven ter wereld staan ​​nu al op het punt advertentieruimte te vinden voor de ‘branding’-campagnes van hun klanten, op elke beschikbare webpagina die regelmatig voorkomt in RSS-feeds.

De mediabedrijven met miljardenvan de advertentiedollars die ze willen uitgeven, zullen ze zeggen, de komende jaren minder uitgeven aan advertenties in kranten en tv, en zich in plaats daarvan concentreren op ‘blogs’ en rss-feeds.

De concurrentie zal hevig zijn voor elke beschikbareplaats op de meest populaire feeds, sommige worden beheerd door kranten!

Veel freelance journalisten zullen RSS-feeds gebruiken in directe concurrentie met de krantenwerkgevers die hen nu betalen om nieuws voor hun publicatie te verzamelen.Er zal geen redacteur zijn om hun nieuwsitems te censureren, ze zullen vrij zijn om te schrijven wat ze willen.

Deze nieuw gevonden vrijheid voor iedereen ter wereld om zijn mening te uiten zonder dat het iets kost, zalvoor een nieuw ‘House Of Babel’, met misschien wel enkele miljoenen RSS-feeds binnen de komende vijf jaar, gerund door particulieren over de hele wereld.De enige bron die nodig is om een ​​RSS-feed op te zetten, is gratis hosting op een server waar ook ter wereld, en deze webhosts zijn er in overvloed.

Persberichten die zijn ingediend bij de grootste en bekende persbureaus verschijnen snel oprss-feeds, met de uitgevers van deze feeds die bijna elk uur ‘content’ op hun feed plaatsen.

Commerciële ondernemingen hebben het nog nooit zo goed gehad om hun persbericht zo snel in omloop te brengen alssteeds meer commercieel nieuws, via persberichten, is nodig om de altijd beschikbare kanalen van rss-feeduitgevers te vullen.Zelfs slecht geschreven persberichten die onder normale omstandigheden geen uitgever zouden vinden die ze wil drukken, zullen gemakkelijk worden geaccepteerd door uitgevers van RSS-feeds die gretig op zoek zijn naar meer ‘inhoud’.Deze ‘inhoud’ staat misschien maar een uur op een RSS-feed voordat het wordt vervangen door iets anders, maar het heeft de potentie om door miljarden mensen over de hele wereld te worden gezien.

Ditis het ‘potentieel’ waar grote mediabedrijven nu naar kijken.

Een uitgever van een RSS-feed rekent $ 6000 voor een nieuwsitem dat één dag op een van zijn feeds staat.Het potentieel voor het verdienen van substantiële inkomsten uit het publiceren van uw eigen RSS-feed kan dus enorm zijn.

Veel webuitgevers zullen het roer omgooien en RSS-feeds omarmen als potentieel meer commercieel levensvatbaar dan het publiceren van een website.

Veel ‘spammers’ zullen overstappen op het uitvoeren van zoveel mogelijk RSS-feeds om de markt te verzadigen, aangezien spamfilters zeer effectief blijken te zijn voor e-mail.

Hoe gemakkelijk is het om een ​​RSS-feed op te zetten?

Als u al webhosting heeft, kan dit in 5 minuten worden opgezet!

Het enige dat nodig is, is een tekstbestand dat op de server is geplaatst en de ‘feed’ is live naar dehele wereld.Instant RSS-feed publiceren!

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter