1. Homepage
  2. Wetenschap

San Diego vakantiegids

San Diego vakantiegids
0

San Diego vakantiegids

San Diego is de meest zuidelijke stad van Californië.Aan de westkust van San Deigo ligt de Stille Oceaan terwijl enorme bergen het oostelijke deel domineren.Dankzij de Stille Oceaan is het klimaat het hele jaar door warm, droog en aangenaam.

San Diego is een bekende en begeerde toeristische bestemming.Het herbergt elk jaar meer dan 30 miljoen toeristen!De plaats is gezegend met goddelijke schoonheid en andere attracties.San Diego is een bezoek waard voor zowel jong als oud.De talloze watersporten en dergelijke activiteiten zijn een traktatie voor volwassenen, terwijl de dierentuinen en andere parken bedoeld zijn om kinderen te lokken.

San Diego is behoorlijk populair vanwege het Balboa-park.Het park is verspreid over 1200 hectare en herbergt de wereldwijd geprezen dierentuin en een aantal prachtige en vooraanstaande musea.Balboa Park is ook het culturele centrum van de stad.Het paradeert een ongelooflijke verscheidenheid aan flora die elke bezoeker betovert.De dierentuin in het park is een thuis voor meer dan 4000 dieren van verschillende soorten.Het is een leefgebied voor enkele van de meest exclusieve of zeldzame soorten vogels en dieren op aarde.Daarnaast wemelt het Balboa Park van de mensen vanwege de fantastische musea.Deze musea zijn afwisselend gewijd aan de geschiedenis, wetenschap, kunst, auto’s, spoorwegen, de mensheid enz. van San Diego. Het San Diego Mueseum of Art is bijvoorbeeld het grootste museum van San Diego dat het magnum opus van grote kunstenaars tentoonstelt.Terwijl het natuurhistorisch museum van San Diego een exclusieve verzameling milieuhabitats presenteert, zoals woestijn-, oceaan- en kusthabitats.Ook prachtige en sprankelende edelstenen en mineralen zijn hier te zien.Daarnaast is een bezoek aan het Reuben H. Fleet Space Theatre and Science Center en het San Diego Aerospace Museum in het Balboa Park ook zeer informatief.

Voor alle aqualiefhebbers is de MissionBay area in de buurt van de Stille Oceaan is een ideale plek.De baai omvat 44 km aan Bay Shore-stranden en 27 km aan stranden aan de oceaan.Het is een geweldige picknickplek voor zowel de bewoners als de bezoekers.Maar de meest opwindende plek in het Mission Bay-gebied is SeaWorld.De SeaWorld San Diego is een verbijsterende joint.Bij SeaWorld krijgt een persoon niet alleen de kans om prachtige dolfijnen en woeste haaien te confronteren, maar ze ook aan te raken en te voeren.De grijze walvissen van Californië, ook wel orka’s genoemd, kunnen worden bekeken in het Excursion Whale Watching-centrum in de haven van San Diego.

Als u wilt genieten van het nachtleven en de winkels van San Diego, zijn er bepaalde ideale plekken omhit.De kamer “La Jolla’s Exclusive Dance Lounge”, de Cannibal Bar-Catamaran Resort Hotel en het Have a Nice Day Café zijn enkele van de topcentra om te genieten van een opwindend nachtleven.Terwijl Rio Vista Shopping Center, Horton Plaza en het Gaslamp Quarter etc. tot de geweldige winkelcentra van San Diego behoren.

Je bent misschien geïnteresseerd in