1. Homepage
  2. Wetenschap

Cosmetische tandarts in Seattle

Cosmetische tandarts in Seattle
0

Cosmetische tandarts uit Seattle

We verschillen per ras en huidskleur.Taal onderscheidt ons.Accenten stellen grenzen aan onze cultuur.Maar er is één ding dat deze grenzen doorbreekt.Het is een glimlach.

Klinkt flauw, toch?Denk het ook.Toch is glimlach, voor zover het de moeite waard is, de enige universele uitdrukking die door velen hartelijk wordt aanvaard.Dat is de reden dat een groot aantal mensen hun glimlach tot hun beste eigenschap proberen te maken, ook al zijn daar flitsende witte tanden voor nodig.

Misschien heeft Hollywood mij te veel in zijn greep.Maar voor mij zijn glimlachen meer waard dan duizenden woorden, geen enkele hoeveelheid ‘sorry’ kan gelijk zijn aan één glimlach.Dus begin nu te lachen, vooral als je blinkende witte tanden hebt.Als dat nog niet het geval is, kijk dan eens bij deze cosmetische tandartsen in Seattle en kijk of zij u kunnen helpen met uw glimlach.

Smiles by Design at Town Center

Website:www.smilesbydesigndds.com

7530 164th Avenue Northwest Suite A-230

Redmond Washington 98052

Telefoon: (425) 558-1515

Glimlachen zijn grote projecten voor dr. Shawn Keller.Dr. Shawn Keller is een van de beste beoefenaars van geavanceerde cosmetische tandheelkunde aan de westkust en voltooide zijn doctoraat in de tandheelkunde aan de University of Washington School of Dentistry.

Nu met Smiles byDesigns, Dr. Shawn Keller is de toonaangevende cosmetische tandarts in Seattle die talloze diensten aanbiedt.Tanden bleken, tandlaseren, ultrasone reiniging, restauratie van porseleinverbindingen en verschillende restauratieve tandheelkundige spa’s behoren tot de aangeboden diensten.

Cosmetische tandarts en algemene tandarts uit Seattle

Website: www.seattlecosmeticdentist.com

4th en Seneca – Seattle, Washington

Telefoon: (206) 623-4400

Fax: (206) 623-4411

Dr.Don Jayne is een andere cosmetische tandarts uit Seattle die weet hoe belangrijk een winnende glimlach is.Dat is de reden waarom Dr. Don Jayne, met zijn toepasselijk bedrijfsnaam: Seattle Cosmetic Dentist and General Dentist, degenen die van zijn service gebruikmaken, helpt hun glimlach terug te krijgen.We worden tenslotte allemaal geboren met een perfecte glimlach.

Ziegele Esthetische en Restauratieve Tandheelkunde

Website: www.aprilziegele.com

15324 Main Street SteA Sumner, WA 98390

Telefoon: (253) 863-7500

Fax: (253) 863-0973

Nog een tandarts van grote bekendheidDr. April Ziegele leidde de tandheelkundige instelling die zoveel erkenning kreeg aan de oostkust.Misschien is het haar grondige begrip van de behoeften van haar patiënten waardoor haar tandheelkundige bedrijf zoveel erkenning kreeg.En Dr. April Ziegele weet dat en daarom zegt ze met trots: ‘Als u op ons kantoor bent, is onze tijd alleen voor u.’

Samuel Minagawa/ Northwest Dental Care

Website: www.minagawadds.com

664 Strander Boulevard Tukwila Washington 98188

Telefoon: 425-271-5177

Dr..Samuel Minagawa’s weg naar de tandheelkunde nam een ​​onverwachte wending.Hij behaalde zijn Bachelor Science aan het Pacific Union College met Biochemie.Later behaalde hij een Associate Degree in ademhalingstherapie aan de Loma Linda University en werkte hij als Registered Respiratory Therapist (RRT) en Respiratory Care Practitioner (RCP) bij het Loma Linda University Medical Center in het Pulmonary ICU, CCU, LLUMC Transport Team en in hetNeonatale en pediatrische intensive care.

Enkele jaren later en nog een aantal ervaringen (waaronder vrijwilligerswerk op het gebied van kaakchirurgie en restauratieve tandheelkunde) vond dr. Minagawa eindelijk een thuis te midden van jarenlange medische praktijken inWashington State als tandheelkundig directeur van een staatsfaciliteit voor patiënten met ontwikkelingsstoornissen.

Je bent misschien geïnteresseerd in