1. Homepage
  2. Zelf Verbetering

Advies voor zelfverbetering: Meditatie

Advies voor zelfverbetering: Meditatie
0

Advies voor zelfverbetering: Meditatie

Er zijn bepaalde momenten in het leven waarop je zou kunnen vertrouwen op iemands advies voor zelfverbetering.Maar zelfs als ze het met de beste bedoelingen aan je hebben gegeven, voor het geval er iets misgaat, zul je altijd die personen de schuld geven.

Daarom adviseren specialisten je elke keer ten zeersteje bevindt je op een kruispunt, om altijd zelf de beslissingen te nemen.

De vraag die zich voordoet is: hoe kunnen we weten hoe we die moeten nemen en wat is de beste oplossing?

Hoe jong of oud je ook bent, je moet op een punt in je leven zijn gekomen waarop je een grote beslissing moet nemen, die waarschijnlijk je hele bestaan ​​zal beïnvloeden.

}

Er zijn ongetwijfeld bepaalde momenten in het leven waarop u zich hulpeloos en gedesoriënteerd voelt en denkt dat u wel wat zelfverbeteringsadvies kunt gebruiken om erachter te komen hoe u verder moet met uw leven.

}

Het antwoord is nooit eenvoudig.Er is echter één advies voor zelfverbetering dat een grote hulp kan zijn en dat regelmatig toepassen geweldige resultaten zal opleveren.

Het wordt meditatie genoemd en het wordt al eeuwenlang gebruikt bij bepaalde rituelen en dooroude beschavingen.Zelfs in oude en beroemde boeken, zoals de Bijbel, worden mensen uitgenodigd om te mediteren, het kwaad in ons te ontdekken en te bestrijden en door kennis controle te krijgen over onze beslissingen en ons leven.

Hoe gaan we te werk bij het mediteren?

Allereerst moet je weg zijn van elke bron van afleiding.Je kunt niet je diepste gevoelens en gedachten analyseren en tegelijkertijd een film kijken.

Ten tweede moet je jezelf een aantal vragen stellen waarmee je beter kunt bepalen wie je werkelijk bentzijn.De vragen moeten betrekking hebben op alledaagse aspecten.

Wat doe je graag?

Waar ben je je hele leven het meest trots op geweest?

Wat heb je altijd al willen doen en nooit de tijd voor gevonden?

Welke rol speelt geld in je leven?

Wat is belangrijker voor u, uw gezinsleven of uw carrière?

In hoeverre bent u afhankelijk van anderen?

Als u zich zorgen maakt over een bepaalde beslissing, laat dan alle vragen betrekking hebben op die kwestie.Als je gewoon in de war bent bij het stellen van de vragen, denk dan na over de veelvoorkomende onderwerpen waarmee iemand in zijn leven te maken krijgt.

Vergeet niet de antwoorden op te schrijven.Probeer je te concentreren en oprecht te zijn.Niemand zal je tenslotte veroordelen.

Al deze vragen helpen je precies te bepalen waar je staat en wat je wilt in het leven.Het enige wat u hoeft te doen, is de juiste interpretatie van uw eigen antwoorden te krijgen.

Om dat te doen, kunt u uzelf trakteren op een kop thee of uw favoriete koffie en de tijd nemen omanalyseer ze grondig.Markeer met een rode pen de antwoorden die u trots vindt en met een zwarte de dingen waar u niet trots op bent.

Plaats de lijst ergens waar u hem meer dan eens perdag, of post het op meer dan één plek.

U zult merken dat stap voor stap, zelfs ongewild, de zwarte dingen op uw lijst rood beginnen te worden.Vergeet niet de lijst te vernieuwen wanneer het meeste rood is geworden!Het is de beste manier om altijd op de hoogte te zijn van wat je van het leven verwacht.

Neem dit eenvoudige advies voor zelfverbetering aan en ervaar zelf de positieve resultaten.