1. Hoofdpagina
  2. Zelf Verbetering

Zelfverbetering en geld verdienen, is slechts een klik verwijderd

Zelfverbetering en geld verdienen, is slechts een klik verwijderd
0

Zelfverbetering en geld verdienen, is slechts een klik verwijderd

Dit artikel verscheen onlangs in de wekelijkse Northern Review Newspaper, Limpopo Province, Polokwane, Zuid-Afrika enis geschreven door een verslaggever, Liana Jansen.

Wie is er ooit een website tegengekomen met producten en bronnen voor alle lagen van de bevolking, zoals zwangere moeders, kleuters, middelbarekinderen, tieners, ouders, volwassenen, grootouders, carrièrejunkies, ambachtsjunkies, hobbyjunkies, receptenproevers, chef-koks, fitnessfreaks, sportfreaks, gezondheidsfreaks, buitenenthousiastelingen, trainingsadviseurs, supervisors, managers, senior managers, aandeelhouders, ondernemers,website-eigenaren en bedrijfseigenaren?

De International Business Opportunities Membership Club biedt u de kans om in uzelf en uw gezinsleden te investeren.Hun website is informatief en divers.

“Met formeel onderwijs kun je de kost verdienen, maar zelfstudie zal je een fortuin opleveren”.Dit zijn de woorden van Jim Rohn en ook de filosofie van de oprichters van de International Business Opportunities Membership Club.

Wilt u uw levensstijl veranderen, die droomvakantie nemen of een toekomst veiligstellen?voor je kinderen?De International Business Opportunities Membership Club geeft u de kans om in uzelf en uw gezinsleden te investeren, zodat u precies dat kunt bereiken.Hun zelfverklarende, interessante en mogelijk levensveranderende website is gebruiksvriendelijk, divers, informatief en interactief.

De website kan uw kijk op geld en kansen veranderen en u openstelleneen wereld van veranderd denken.

Dit is absoluut een website voor iedereen die zijn of haar ouderschap of carrièreprestaties wil verbeteren, of op zoek is naar deskundige ondersteuning en advies.

Ze omschrijven zichzelf in het kort als “een website die de grootste en meest gediversifieerde digitale groothandelsproducten op internet aanbiedt, uitsluitend ten behoeve, het comfort en het plezier van alle gezinsleden. U kuntdeskundige zelfstudieproducten voor loopbaanontwikkeling, die uw succes in het leven in een mum van tijd een vliegende start kunnen geven. Krijg de essentiële benodigdheden voor loopbaanontwikkeling voor snelle resultaten op de zakelijke succesladder, in uw ondernemersleven en in uw leven als ouder”.

Zeker met vier gigabyte aan productdownloadsbeschikbaar voor leden, variërend van producten voor loopbaanontwikkeling, kinder- en ouderschapsontwikkeling tot e-books met recepten, nicheproducten, volgrechtproducten, private label-rechtenproducten en software, een opstap staat voor de deur.Het is bijvoorbeeld zeldzaam om een ​​website te vinden, met tal van producten voor de ontwikkeling van kindertalenten, evenals een enorm arsenaal van meer dan 300 private label e-books, die een verscheidenheid aan interessante en noodzakelijke onderwerpen behandelen.Ze bieden ook gemakkelijk te begrijpen betaalmethodes tegen zeer redelijke tarieven.

Naast de grote verscheidenheid aan softwareproducten bieden ze ook vijf partnerprogramma’s waarmee u direct geld kunt verdienen.Wat meer een sensatie is, is dat al deze producten van meer dan 1000, inclusief de partnerprogramma’s, van jou kunnen zijn, aangezien je er eigenaar van kunt worden met je lidmaatschap.Als u eenmaal lid bent geworden, kunt u zelf nog veel meer partnerprogrammapakketten samenstellen.

De website van de International Business Opportunities Membership Club biedt werkelijk “zelfverbetering in eenleuke en plezierige manier”.

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je levensstijl, toekomst en carrière te verbeteren, vind je alles wat je nodig hebt op hun website.Ze hebben verschillende informatieve artikelenlijsten over onderwerpen als zelfverbetering, zelfontplooiing, onderwijs en private label-rechten.

Als u de ontwikkeling van uw kind wilt verbeteren, verbeter dan uweigen online of offline carrière, start of breid een online of offline bedrijf uit, verbeter uw ouderschapsvaardigheden of de talenten van uw kind, krijg meer producten om online te verkopen, verbeter een relatie, begrijp menselijk gedrag beter, bescherm uw gezin beter, beklim deOf u nu uw bedrijf sneller wilt laten groeien of geld wilt verdienen met internet zonder website en zonder uw eigen producten, dit is de site die u moet bezoeken.

Zelfs als u zich alleen abonneert op hun driemaandelijkse tijdschrift, krijgt u toegang totmeer dan vierhonderd producten, waarvan één een bundel met grappige, bizarre, sensationele, magnifieke, adembenemende, exotische en royalty-vrije foto’s en video’s, om een ​​stormloop van bezoekers op te wekken, van social bookmarking-sites, naar uw website.

Hier is een kleine seDit is me onthuld door een van de medeoprichters:

“We zijn van plan binnenkort een speciale bonus aan te kondigen voor al onze leden.

We hebben alle hoogwaardige cursussen gevolgd van goeroes zoals Derek Gehl, Mike Filsaime, Carlos Garcia en Jodi Hans.Ze hebben allemaal een andere benadering van hun succes en wat ze anderen leren over internetsucces.

We zijn bezig met het samenstellen van een speciaal rapport, waarin het beste van elk van deze goeroes zal worden gecombineerd inéén supergids, die ongetwijfeld een absolute sensatie zal creëren op het net.

Al deze jongens hebben miljoenen verdiend op het net en we gaan hun bonen morsen van wat wehebben van elk van hen geleerd.Deze cursussen kosten meer dan $ 1400,00 per stuk.

Het goede nieuws is dat elk lid gratis een exemplaar van dit sensationele rapport krijgt als onderdeel van de lidmaatschapsvoordelen.

Het slechte nieuws voor sommigen is dat andere mensen buiten de ring van lidmaatschap dit product zullen moeten kopen voor een prijs van $ 297,00 en dat alleen onze gewaardeerde leden de kans krijgen om deze speciale gids door te verkopen als partners, vooreen enorme winst van 50%”.

Het centrale thema van deze website is u te laten zien hoe u een persoon of groep kunt transformeren tot hoge prestaties. Alle andere producten zijn slechts bonussen.Deze gouden draad van de belangrijkste voordelen van deze site is voor jou getagd met een kleine gouden bokaal op alle pagina’s.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter