1. Homepage
  2. Zelf Verbetering

Statistieken voor zelfverbetering helpen bij het nemen van beslissingen.

Statistieken voor zelfverbetering helpen bij het nemen van beslissingen.
0

Statistieken over zelfverbetering helpen bij het nemen van beslissingen.

Uit de statistieken blijkt dat ongeveer 75% van de mensen die tegenwoordig werken, niet tevreden is met hun huidige baan.Eén reden is dat hun talenten worden verspild omdat het niet van toepassing is op hun huidige baan.

Dat is slechts één probleem.Er kunnen onredelijke eisen aan u worden gesteld.Je moet echt lange uren werken om ergens te komen.De wegen naar promotie kunnen geblokkeerd zijn.U kunt niet komen waar u wilt zijn vanwege het beeld dat mensen van u hebben, uw ervaring of uw prestaties op het werk.

Misschien helpt een beetje zelfverbeteringhelpen met dat probleem.Als je wilt slagen in het leven, moet je weten hoe je je baan kunt waarderen.

Als je altijd te laat komt op je baan, wordt dit misschien de reden voor je ontslag.Waarom probeer je niet vroeg wakker te worden of als je altijd verkeersdrukte hebt, probeer dan een andere route te vinden.Als u uw gewoonten zelf verbetert, kunt u slagen.

Er kan kritiek op u worden geuit die niet terecht is.Er kan te veel politiek of achterbaks zijn, je moet de juiste handpalmen invetten om vooruit te komen.De baan is misschien niet wat je ervan verwachtte.Er was je één ding beloofd, maar het veranderde in iets anders.

Een ding dat je moet doen tegen achterbaksheid is altijd je geduld op het juiste niveau houden.Probeer niet met je collega’s in discussie te gaan, want dat is nog een reden om je te ontslaan.

Je moet de oorzaak vinden van de reden waarom je ongelukkig bent over waar je bent en watje momenteel aan het doen bent.De eenvoudigste manier is The Five Whys.Vraag waarom?”vijf keer.

“Oh, ik ben niet blij.”Nou waarom?”Omdat ik geslaagd ben voor een promotie.”Waarom was dat?”Omdat ze het project waar ik aan werkte niet waardeerden.”Waarom niet?”Omdat het management veranderde en de doelstellingen veranderden.”Wel, waarom was dat?Je boort echt naar de hoofdoorzaak en ontdekt wat het probleem werkelijk is.

Zodra je besluit dat er verandering nodig is, begint het echte plezier.Hoe je een nieuwe baan kunt vinden of van carrière kunt veranderen.

Er is een andere manier van kijken: de tien belangrijkste signalen dat je een nieuwe baan nodig hebt.Het is een beetje zoals een Letterman Top Tien.Ze zijn een beetje ironisch, maar er zit allemaal een kern van waarheid in.

10: Je inkomen overtreft je inkomen.Je hebt alleen meer geld nodig.

9: Het meest lonende wat je deze week hebt gedaan, was alle 12 potloden op dezelfde lengte slijpen.

8: U wilt geen Carrièredag-spreker zijn in de vierde klas van uw kind.

7: Iedereen in uw werkgroep heeft opslag gekregen, behalve u.

5: Je was deze week drie keer te laat op je werk, maar dat maakt je niet uit.

4: Er is een vergadering om 15:00 uur om over te pratende aanstaande reorganisatie, maar je bent niet uitgenodigd.

3: Je baas vergeet steeds je naam.

2: Je dagdroomt constant overboswachter zijn.

1: Je bedrijf is onlangs overgenomen en je hebt je twee weken lang zorgen gemaakt dat je zou worden ontslagen.Daarna maakte je je zorgen dat je dat niet zou zijn.

Vergeet niet dat het tegenwoordig erg moeilijk is om een ​​nieuwe baan te vinden.Dus, voordat je besluit om op zoek te gaan naar een andere baan, los altijd je problemen met je huidige baan op.Zelfverbetering zal je daar echt bij helpen.

Je bent misschien geïnteresseerd in