1. Homepage
  2. Zelf Verbetering

Zelfverbetering kost tijd

Zelfverbetering kost tijd
0

Zelfverbetering kost tijd

Alles wat ons overkomt heeft een reden.En zo nu en dan komt van het een het ander.In plaats van jezelf op te sluiten in je kooi van angsten en te huilen over hartzeer, schaamte en mislukkingen uit het verleden, behandel ze als je leraren en ze zullen je hulpmiddelen worden voor zowel zelfverbetering als succes.

*Stop met denken en voelen alsof je een mislukkeling bent, want dat ben je niet.Hoe kunnen anderen je accepteren als JIJ JOU niet kunt accepteren?

*Zelfacceptatie gaat niet alleen over mooie slanke benen of geweldige buikspieren.Richt je op innerlijke schoonheid.

*Als mensen zich neerslachtig en neerslachtig voelen, help ze dan omhoog te komen.Ga niet met ze ten onder.Ze trekken je verder naar beneden en uiteindelijk voelen jullie je allebei minderwaardig.

*De wereld biedt een geweldige kans voor lessen, geen fouten.Voel je niet voor altijd onintelligent en hopeloos alleen maar omdat je gefaald hebt.Er is altijd een volgende keer.Maak ruimte voor zelfverbetering.

*Doe het één voor één.

*Stel zinvolle en haalbare doelen in.

*Soms realiseren we ons niet dat de kleine dingen die we doen zoals een schouderklopje, “hoi” of “hallo” zeggen, iemand “goedendag” begroeten” of meneer Smith iets zeggen als “hé, ik vind je stropdas geweldig!” zijn simpele dingen die veel voor andere mensen betekenen.Als we dankbaar zijn voor mooie dingen om ons heen en andere mensen, worden we ook mooi voor hen.

*Als je bereid bent verandering toe te staan ​​en de cursus te doorlopenvan zelfverbetering betekent niet dat iedereen dat is.De wereld is een plek waar mensen met verschillende normen en opvattingen rondhangen.

We moeten altijd in gedachten houden dat succes niet van de ene op de andere dag bestaat.We zijn hier allemaal om onze lessen te leren.Wanneer we onze deuren openen voor zelfverbetering, vergroten we onze kansen om de weg naar succes te bewandelen

Je bent misschien geïnteresseerd in