1. Homepage
  2. Zelf Verbetering

Zelfverbetering met affirmaties

Zelfverbetering met affirmaties
0

Zelfverbetering met Affirmaties

Affirmaties zijn zeer krachtige tools die van cruciaal belang kunnen zijn bij het teweegbrengen van verandering in je leven, of het nu gaat om persoonlijke verandering ofnieuwe situaties in je leven brengen.Zelfbevestigingen zijn genezende, optimistische berichten die je jezelf geeft om je negatieve berichten tegen te gaan.Affirmaties lijken op visualisatie met mentale beelden, maar in plaats daarvan worden woorden gebruikt.Woorden die je elke dag hardop zegt, leest of schrijft en die je zullen helpen internaliseren wat je wilt zijn en wat je hoopt te bereiken.Affirmaties zijn zelfverbeteringsprofetieën die uitkomen als ze worden gevisualiseerd en erin worden geloofd.

Alleen de woorden herhalen is niet genoeg.Affirmaties zijn geen magische zinnen die maar een paar keer worden gezegd en dan wonderen verrichten.Om te zorgen dat affirmaties resultaten opleveren, moeten ze vaak met gevoel en overtuiging worden herhaald.

Affirmaties worden gezegd beginnend met de woorden: ‘Ik ben’, ‘Ik kan’ en ‘Ik zal”.Een ik ben affirmatie is een verklaring van wie je bent, zoals ik ben intelligent of ik ben creatief.Een ik kan-bevestiging is een verklaring van uw potentieel en kracht om te veranderen, zoals ik kan sterk zijn of ik kan een winnaar zijn.Een ik zal-bevestiging is een verklaring van positieve verandering die u wilt bereiken, zoals ik zal mijn humeur beheersen of ik zal vandaag verstandig omgaan met financiële zaken.Affirmaties moeten altijd op een positieve manier worden vermeld.Een uitstekende manier om affirmaties te gebruiken, is door er 30 te noteren, elk op een aparte indexkaart.Focus elke dag van de maand op één affirmatie.Houd de kaart bij je en lees hem overdag hardop voor.

Affirmaties helpen je om jezelf te verbeteren, omdat mensen van nature gedwongen zijn te volgen waarin ze geloven.motiveert, is uw geloof in het eindresultaat.Als je jezelf voortdurend iets vertelt, zal je innerlijke zelf ervoor zorgen dat het waar wordt.Affirmaties versterken ambitie, creëren nieuwe oplossingen en activeren het onderbewustzijn om je affirmatie waar te maken.De affirmaties die je herhaalt, worden een positieve gewoonte die zal resulteren in zelfverbetering van je geest, lichaam en ziel.

Je bent misschien geïnteresseerd in