1. Homepage
  2. Wetenschap

Schaduw van een Indiase ster – boekbespreking

Schaduw van een Indiase ster – boekbespreking
0

Shadow of an Indian Star – Boekrecensie

Shadow of an Indian Star is een historische fictie van 500 pagina’s die zich afspeelt in het begin van de 19e eeuw.Het brengt nauwkeurig leven in een fascinerend tijdperk van geweer slingeren, saloon drinken, hard werken, ruig leven en bitterzoete romantiek.De heldendaden van helden, schurken en degenen die gewoon proberen te overleven in dit tumultueuze tijdperk zullen lezers zeker doen verlangen om de volgende pagina om te slaan.

Een rijke familiegeschiedenis, met tijdelijke schijn van goed-bekende historische personages zoals Billy the Kid en generaal Custer, werd herinnerd en doorgegeven aan elke nieuwe generatie totdat Bill Paul en zijn vrouw Cindy nieuwsgierig genoeg werden om de juistheid van de verhalen vast te stellen.Het bleek dat de verhalen waar waren!

Liefhebbers van kaarten zullen genieten van de inleg op de eerste paar pagina’s, die het gebied weergeeft waarin dit verhaal zich afspeelt. Drie generaties van deDe familiegeschiedenis van Paul en hun bittere vetes zijn verdeeld in segmenten, één voor elke generatie.Op de laatste pagina vindt u een eenvoudige stamboom.

Weinig bekende feiten over de indianenstam die bekend staat als de Chickasaw Nation en het leven van vroege kolonisten in Oklahoma kunnen uitstekend leesvoer zijn voorgeschiedenis lessen.Lezers zullen getuige zijn van de Trail of Tears en leren over ongevoelige en hebzuchtige kolonisten en een corrupte regering.Lezers zullen ook de gratie en trots tussen beide volken zien in hun onbevangen vrijgevigheid, oprecht verdriet om elkaar en intense interraciale romances.

Auteurs Bill en Cindy Paul zijn beiden goed opgeleide individuen.Bill heeft een diploma in dierwetenschappen, terwijl Cindy een diploma heeft in biologie en milieuwetenschappen.Het stel woont in dezelfde vallei en onderhoudt het familiekerkhof waarover wordt geschreven in hun eerste roman, Shadow of an Indian Star.

Ik sta versteld van het talent van de auteursen uitstekende mogelijkheden om verhalen te vertellen.

Dit verhaal was geweldig en ik heb enorm genoten van de rit.Ik twijfel er niet aan dat dit boek gezien moet worden door producenten van films of tv-series.

ISBN#: 097559222X

Auteur: Bill en Cindy Paul

Uitgever: Synergy Books

Je bent misschien geïnteresseerd in