1. Homepage
  2. Economie

Zilverjet

Zilverjet
0

Silverjet

Zoals elke vlieger weet, lijkt de standaard economy class van langeafstandsvluchten slechter te worden.Hoewel luchtvaartmaatschappijen enigszins verschillen in de beschikbare stoelafstand, zouden de meesten zeggen dat de “sardine”-klasse maar net acceptabel is.

Economy class biedt weinig beenruimte en er is niet veel kansvan comfortabel zijn, vooral als de passagier voorin zijn stoel achterover leunt.Passagiers langer dan 1,80 meter moeten bedelen bij het inchecken in de hoop een stoel bij de nooduitgang te krijgen.

De laatste tijd hebben luchtvaartmaatschappijen zich geconcentreerd op het aanbieden van de duurdere klassen aan de massa.Vliegtuigen hebben een groter aantal “premium economy”-stoelen en de concurrentie tussen luchtvaartmaatschappijen heeft ertoe geleid dat de tariefkosten dalen en tegelijkertijd het comfort verbetert.

Nog een nieuwe focusin de luchtvaartindustrie is de toevoeging van luchtvaartmaatschappijen die gespecialiseerd zijn in slechts één stoelklasse in het hele vliegtuig – business class.Deze business class luchtvaartmaatschappijen vormen een nieuwe bedreiging voor traditionele luchtvaartmaatschappijen en dienen om het comfortniveau hoog te houden en de ticketprijzen laag te houden.

Luchtvaartmaatschappijen zoals MaxJet, Eos Airlines en het nieuwe SilverJet-aanbodtrans-Atlantische business class-stoelen met voordelen zoals grote staanplaatsen, brede comfortabele stoelen die achterover leunen tot platte bedden, gastronomisch dineren, superieure entertainmentsystemen, veel ruimte, superieure service aan boord, privéterminals, executive lounges en zelfs chauffeurstransfers tegen een zeer gunstige prijs.redelijke kosten.

Business class van deze nieuwe luchtvaartmaatschappijen is perfect, niet alleen voor zakenreizigers, maar ook voor pasgetrouwden, vakantiereizen en voor degenen die vliegen voor een cruise.

Als u binnenkort trans-Atlantisch gaat vliegen en u wilt wat meer betalen om uit de economy te komen, moet u zeker offertes opvragen voor premium economy vliegen met de traditionele luchtvaartmaatschappijen en vervolgens offertes opvragen voor zakenreizen met deze nieuwebzakelijke vervoerders.Het zal je verbazen dat ze vaak niet veel duurder zijn.

Je bent misschien geïnteresseerd in