1. Homepage
  2. Cyberbeveiliging

Sociale media en ouderlijk toezicht

Sociale media en ouderlijk toezicht
0

Sociale media en ouderlijk toezicht

Sociale media hebben een aanzienlijk marketingpotentieel, maar kunnen ook worden gebruikt om uw gezinsleden in de gaten te houden.

Vandaag de dag komen gezinnen met elkaar in contact via sociale media om contact te houden met een cyberknooppunt.De resultaten zijn een ongewoon stukje familieband in een online omgeving.

Interessant is dat sommige ouders MySpace- of FaceBook-accounts krijgen om hun tienerjaren en degenen met wie ze in een achterkamer zitten bij te houden-the-scenes manier.

Social media bieden ouders een ongekende kans om een ​​kijkje te nemen in het leven van hun kinderen.Uw kinderen zullen het beter doen met dit scenario als ze van tevoren weten dat u hun online avonturen gaat volgen.Hierdoor kunnen ze online gereserveerder zijn, wetende dat u incheckt. Het stelt u ook in staat om de openhartige antwoorden van hun leeftijdsgenoten te lezen en uw tiener te helpen leren omgaan met situaties waarvan ze misschien niet eens denken dat ze u erover vertellen, maar die misschien wel zijnbelangrijk voor hun persoonlijke ontwikkeling.

U zult merken dat de leeftijdsgenoten van uw kind heel open en eerlijk zijn in een sociale media-omgeving.Dit kan u helpen trends te volgen die misschien niet nuttig zijn voor de kijk van uw tiener op het leven.

Er was een tijd dat ouders hun kinderen niet echt overal konden volgen, maar met sociale media kan uw kindeen gevoel van vrijheid met als bonus dat je hun leven door een andere lens kunt bekijken.Dat betekent niet dat je hun zaak moet behandelen bij elk gesprek dat ze voeren, maar als het juiste moment daar is, kun je ze in een betere richting sturen.

Met online beveiliging alseen probleem voor ouders en dreigende e-mails die in cyberspace worden verzonden, is het gewoon logisch dat ouders actiever zijn in het controleren van de online activiteiten van hun kind.De meeste tieners passen zich gemakkelijk genoeg aan en hebben misschien niet het gevoel dat uw observatie van hun sociale-mediasite een openlijke inbreuk is en zullen uw perspectief zelfs verwelkomen.Zoals met alle regels zijn er uitzonderingen en zijn sommige kinderen misschien niet blij met je online betrokkenheid.

Je bezorgdheid is misschien niet zo welkom bij de vrienden van je tiener, maar zij ook wel.wen aan het idee dat je meestal een stille waarnemer zult zijn.

Het gebruik van sociale media is een gratis manier om je kind te begrijpen, hun vrienden in de gaten te houden en in te grijpen wanneer dat echt nodig is.

U zult misschien verrast zijn.Het kan zijn dat je tiener je in een bericht een achterbaks compliment geeft, of het is gewoon vleierij omdat ze weten dat je aan het lezen bent.

Het is duidelijk dat hoe sneller je hiermee begint, hoe gemakkelijker het is.voor uw kind om te accepteren dat hun online leven in de gaten wordt gehouden, maar het alternatief kan te laat op de hoogte zijn van problemen en omgaan met onverwachte gevolgen in plaats van proactieve ouderlijke begeleiding.

Het gebruikvan sociale media lijkt misschien vreemd voor sommige ouders, maar het kan een perfect hulpmiddel zijn om een ​​discrete afstand te bewaren terwijl het op het ouderschapsbord stapt als dat nodig is.

Je bent misschien geïnteresseerd in