1. Homepage
  2. Wetenschap

Krampachtige dysfonie-kuur – u kunt de juiste voor u vinden

Krampachtige dysfonie-kuur – u kunt de juiste voor u vinden
0

Krampachtige dysfonie-behandeling: u kunt de juiste oplossing voor u vinden

Spraak is de belangrijkste methode om met mensen te communiceren.En hoewel velen van ons dit als vanzelfsprekend beschouwen, zijn er mensen die lijden aan aandoeningen waardoor ze niet normaal kunnen spreken.Een veel voorkomende aandoening in dit verband is krampachtige dysfonie. Deze zorgt ervoor dat de stembanden verkrampen, waardoor stotteren en andere geluiden de spraak belemmeren.

Mensen die hierdoor getroffen worden, zoeken vaak naareen krampachtige dysfonie-kuur, een dergelijke remedie bestaat helaas nog niet.Maar alle hoop is nog niet verloren. Artsen moeten nog met een geneesmiddel komen. Ze hebben behandelingen bedacht die de symptomen van krampachtige dysfonie aanzienlijk kunnen verminderen, waardoor u gemakkelijker kunt praten.

Een van de manieren waarop u krampachtige dysfonie kunt behandelen, is door een injectie in uw stembanden te krijgen.De injectie bestaat uit een gif dat de stembanden verzwakt en de spasmen vermindert, waardoor een helderdere en natuurlijkere stem ontstaat.

De nadelen van deze methode zijn dat er, net als bij alle behandelingen,’s bijwerkingen.Enkele van de bijwerkingen zijn onder meer een zwakke en ademende stem en slikproblemen.Bovendien is het na een paar maanden uitgewerkt, waardoor je elke drie tot vier maanden injecties moet krijgen.

Als dat niet klinkt als iets waar je mee te maken wilt hebben,er zijn andere behandelingen die u kunt proberen.Maar houd er rekening mee dat geen van deze behandelingen volledig bewijs is en dat het erom gaat de juiste behandeling voor u te vinden.

Een andere behandeling die u kunt proberen, is stemtherapie.Stemtherapie zal u helpen de spasmen in mildere gevallen onder controle te houden, net zoals u uw hand zou trainen om te stoppen met trillen.Hoewel het niet haalbaar is voor ernstigere gevallen, kan het behoorlijk nuttig blijken te zijn voor mensen met slechts milde gevallen.

Er is ook de mogelijkheid om apparaten te gebruiken die zijn gemaakt om je stem te helpen.Deze apparaten kunnen een aantal dingen doen, van het verhogen van het volume van je stem om het duidelijker te maken, of het allemaal samenvoegen.

Deze apparaten kunnen best handig zijn voor mensen met meerernstige gevallen, maar ze zijn geen krampachtige dysfoniebehandeling, maar slechts een noodmaatregel.Hoe dan ook, ze kunnen je helpen gemakkelijker met andere mensen te communiceren.

Als al het andere niet lukt, kun je nog één ding proberen.Een operatie aan het strottenhoofd kan worden uitgevoerd om de symptomen van krampachtige dysfonie te helpen genezen.De voordelen van deze behandeling moeten echter nog worden bewezen en het is behoorlijk duur.

Ongeacht welke behandeling u gebruikt, onthoud altijd dat de wetenschap steeds vooruitgang boekt.Vijftig jaar geleden hadden we niet veel van wat we nu hebben, dus over vijftig jaar zou het eruit kunnen zien als iets uit een sciencefictionfilm.

Dus hoewel dat misschien niet het geval iseen krampachtige dysfonie-behandeling nu, het kan om de hoek zijn.Tot die tijd moet u gewoon positief blijven en uw best doen om met uw aandoening om te gaan.Deze behandelingen zijn misschien niet perfect, maar ze zouden u moeten helpen de beperkingen waarmee u wordt geconfronteerd te overwinnen.

Je bent misschien geïnteresseerd in