1. Homepage
  2. Gezondheid

Begin het nieuws te verspreiden

Begin het nieuws te verspreiden
0

Begin met het verspreiden van het nieuws

Voor de meeste bedrijven is open inschrijving een periode van 30 dagen waarin werknemers de mogelijkheid hebben om hun voordelen voor het volgende jaar te kiezen.

Het is van cruciaal belang voor werknemers om een ​​weloverwogen beslissing te nemen over welk zorgplan ze moeten kiezen, maar het kan een beetje overweldigend zijn, vooral als er meerdere plannen zijn om uit te kiezen.Om werknemers te helpen bij hun besluitvormingsproces, kan het nuttig zijn om ter plekke een reeks open inschrijvingsbijeenkomsten te houden.Deze vergaderingen bieden werknemers een forum om een ​​vertegenwoordiger van de zorgverzekeraar te ontmoeten om details over elk beschikbaar plan te bespreken en vragen te stellen.

De sleutel tot het plannen van een succesvolle open inschrijvingscampagne is voorbereiding, voorbereiding, voorbereiding.Als u vooruit plant en hulp inroept van uw zorgverzekeraar, kunt u werknemers een voorlichtingscampagne aanbieden waarmee ze de informatie krijgen die ze nodig hebben om het beste zorgplan voor hen te kiezen.

Zoveel keuzes

De eerste stap is het bepalen van de beschikbare gezondheidsvoordelen.De abonnementen die u aan werknemers aanbiedt, kunnen van jaar tot jaar veranderen.

Voordat de inschrijving wordt geopend, herzien veel werkgevers hun gezondheidsplanpakket om er zeker van te zijn dat ze het meeste uit de gezondheidsvoordelen van hun bedrijf halen.

Of u nu een nieuwe zorgverzekeraar kiest of verlengt met uw bestaande zorgverzekeraar, zorg ervoor dat u een abonnement vindt dat de belangrijkste medische voordelen combineert met aanvullende services die zijn ontworpen om de gezondheid te verbeteren en de kosten te verlagen.Vraag uw zorgverzekeraar bijvoorbeeld of het een disease management-programma heeft om werknemers met chronische aandoeningen zoals diabetes te helpen.

Doorgaans bieden deze programma’s werknemers tools en instructies om hen te helpen hun gezondheidsstatus te controleren en hun gezondheid te beheren.ziekte tot een punt waar de gezondheidsrisico’s zo minimaal mogelijk zijn.Deelname aan disease management-programma’s kan werknemers ook helpen dure ziekenhuisopnames te voorkomen en uw bedrijfsresultaten te verlagen.

Bepaal de agenda

Zodra u heeft bepaald welke ziektekostenregelingen beschikbaar zullen zijn voor uw werknemers,het is tijd om een ​​agenda voor open inschrijving te ontwikkelen.Een effectieve campagne voor open inschrijving zou meer moeten doen dan alleen werknemers informeren over hun mogelijkheden voor gezondheidsvoordelen;het moet hen ook leren hoe ze het meeste uit hun gezondheidsplan kunnen halen.

Open inschrijving is een goed moment om werknemers te informeren over kosteneffectieve opties die in hun gezondheidsplan zijn ingebouwd.Deze opties kunnen de contante uitgaven van een werknemer aanzienlijk verlagen, maar vaak weten werknemers niet dat ze bestaan.Bij veel abonnementen kan het bijvoorbeeld goedkoper zijn om hulp te krijgen van een spoedeisende hulpcentrum voor een niet-levensbedreigende ziekte of verwonding (zoals een kleine snijwond, verkoudheid of insectenbeet) dan dezelfde hulp in een ziekenhuis.

Open inschrijving is ook een goed moment om werknemers voor te lichten over het belang van een gezonde levensstijl en hen bewust te maken van eventuele welzijnsprogramma’s op het werk.Als de beschikbare ziektekostenregelingen kortingen bevatten op lidmaatschappen van fitnessclubs of complementaire en alternatieve geneeswijzen, zorg er dan voor dat deze informatie beschikbaar is voor werknemers.

Promotie, promotie, promotie

De laatste stapaan een succesvolle campagne is om het schema van open inschrijvingsbijeenkomsten aan uw werknemers te communiceren en hun deelname aan te moedigen.Als uw bedrijf een nieuwsbrief heeft, neem dan het vergaderschema daarin op.E-mail is een goed communicatiemiddel;u kunt ook overwegen om borden te plaatsen.

Open inschrijving hoeft geen stressvolle tijd te zijn voor u of uw werknemers.Met de juiste planning en hulp van uw zorgverzekeraar kunt u een succesvolle campagne voeren die werknemers opleidt zodat ze een gezondheidsplan kunnen kiezen dat past bij hun zorgbehoeften en budget.

Je bent misschien geïnteresseerd in