1. Homepage
  2. Economie

Beurs in de economie van vandaag – Zoekmachines voor advies

Beurs in de economie van vandaag – Zoekmachines voor advies
0

Aandelenmarkt in de economie van vandaag – Zoekmachines voor advies

Wanneer u naar de zoekmachines gaat om onderzoek te doen naar de term “aandelenmarkt in de economie van vandaag” krijgt u veel advies over waarin u uw geld moet beleggen en welke aandelen u moet vermijden.

Veel hiervan is traditioneel advies, het is hetzelfde.je hoort al jaren van de zelfverklaarde “experts” van de dag.Het probleem is dat veel van die informatie onjuist is.

Onlangs ben ik mezelf gaan leren over beleggen.Ik wist absoluut niets van beleggen toen ik getrouwd was.We gingen naar een adviseur en kregen hetzelfde te horen als iedereen: om voor de lange termijn binnen te blijven, dat de markt altijd de neiging heeft om eventuele verliezen na verloop van tijd goed te maken, enzovoort.

Na een aantal pijnlijke, zowel financiële als emotionele, verliezen besloot ik dat de informatie die de meesten van ons krijgen misschien niet volledig of zelfs maar juist is.

Daarom besloot ik omkijk eens wat beter.Ik begon boeken te lezen over twee van de beste investeerders van tegenwoordig, die allebei extreem rijk lijken te zijn geworden door hun eigen investeringen.

Dat vind ik een goed idee.De man waar we vroeger naartoe gingen, verdiende alleen geld als hij ons, of een van zijn andere klanten, zover kreeg om in een bepaald aandeel of obligatie te investeren.Hij leefde niet alleen van het inkomen dat hij verdiende met zijn eigen investeringen.

Dit is een van de eerste punten die ik me herinner toen ik mijn eigen onderzoek begon te doen – waarom advies inwinnenover hoe ik mijn geld het beste kan beleggen van iemand die niet “goed” genoeg is om van zijn eigen investering te leven?

Ik denk dat dat een geldig punt is en dat u dit moet doenzorgvuldig overwegen.Beide investeerders die ik heb bestudeerd, hadden vergelijkbare opvattingen over hun geld en hoe ze beleggen.Ze hebben hun eigen criteria die ze gebruiken om te beslissen waarin ze wel en niet willen beleggen.

Het is gebaseerd op hun eigen onderzoek en niet op wat een pratend hoofd zegt.Als de investering niet aan hun criteria voldoet, beleggen ze er niet in… punt uit.

Als de markt te heet is en alle aandelen te duur zijn, doen ze dat nietInvesteer er niet in.In plaats daarvan halen ze hun geld eruit en zetten het ergens veilig neer.Misschien kopen ze goud of beleggen ze misschien in staatsobligaties, maar laten ze het niet op de markt.

Ze blijven uit de markt zolang het nodig is om te herstellen.Als er een goed aandeel beschikbaar komt, een aandeel dat ondergewaardeerd is en aan hun criteria voldoet, zullen ze het kopen.

Al deze dingen kunnen door ieder van ons worden geleerd als we bereid zijn te nemende tijd.Hier zijn een paar dingen die u uit dit artikel moet halen:

1.Deskundige investeerders “rijden” niet zomaar weg uit een slechte economie.Ze stappen vroeg uit, zodat ze niet of zo veel verliezen, en zetten hun geld ergens anders in totdat de markt meer kansen biedt.

2.Ze nemen geen advies aan van mensen die alleen worden betaald om advies te geven.In plaats daarvan doen ze hun eigen onderzoek en nemen ze hun eigen beslissingen.

3.Ze volgen niet de kuddes of de trends.Ze hebben uit ervaring geleerd dat de meeste mensen op de markt komen terwijl het warmer wordt, en dat is het moment waarop deze succesvolle investeerders geneigd zijn eruit te stappen.

Volg de winnaars, blijf informerenzelf, leer van uw ervaring en creëer uw eigen criteria voor wanneer u moet kopen en u kunt niet fout gaan.Als je een solide basis bouwt hoef je je in de huidige economie nooit meer af te vragen wat je met de beurs moet doen, dat weet je al.

Je bent misschien geïnteresseerd in