1. Homepage
  2. Gezondheid

Studie: door de consument gestuurde gezondheidsplannen aan de horizon

Studie: door de consument gestuurde gezondheidsplannen aan de horizon
0

Studie: Op de consument gerichte gezondheidsplannen komen eraan

De kosten voor gezondheidszorg blijven de pan uitrijzen en elke politicus, ondernemer en werknemer probeert manieren te vinden omkosten besparen.

Uit het recente Buying Trends Study, uitgebracht door de National Association of Health Underwriters en ChapterHouse LLC, blijkt dat bijna 90 procent van de verzekeringsagenten en -makelaars voorspellen dat de zorgverzekeringsmarktzien er de komende vijf tot tien jaar opmerkelijk anders uit.Ze voorspellen een verschuiving van traditionele abonnementen en een migratie naar consumentgestuurde zorgplannen.

Nu het seizoen van open inschrijving voor de deur staat, hebben consumenten de kans om deze consumentgestuurde plannen te evalueren en te beslissenof deze nieuwe opties geschikt voor hen zijn.Eerdere edities van dit onderzoek hebben nauwkeurig andere veranderingen in de gezondheidszorg voorspeld, dus deze bevindingen wegen zwaar door bij marktleiders.

Consumentgestuurde zorgplannen, waaronder rekeningen voor ziektekostenvergoeding engezondheidsspaarrekeningen zijn medische plannen met een hoog eigen risico die gekoppeld zijn aan een spaarrekening.Werknemers kunnen dat geld gebruiken om hun zorgkosten te betalen.

Met lagere premies dan traditionele ziektekostenverzekeringen stellen consumentengestuurde zorgplannen consumenten in staat te kiezen wat voor soort zorgdiensten ze willengraag ontvangen, waardoor ze actiever deelnemen aan het besluitvormingsproces.

Bijna 30 procent van de werkgevers is van plan om deze op de consument gerichte gezondheidsplannen aan te bieden, en werknemers zullen moeten beslissenals ze klaar zijn om over te stappen op deze nieuwe manier van gezondheidszorg.

Uit het onderzoek bleek ook dat er niet veel hoop is voor mensen die wachten op genationaliseerde gezondheidszorg.Slechts 3 procent van de respondenten was van mening dat er een kans was om een ​​systeem met één betaler in te voeren en slechts 7 procent zag Amerikaanse overheidsmandaten in de toekomst van Amerika.

Terwijl de toekomst van gezondheidzorg nog onbekend is, voorspelt het onderzoek dat Amerika op weg is naar particuliere marktinitiatieven om deze crisis te helpen oplossen.

Je bent misschien geïnteresseerd in