1. Homepage
  2. Geschiedenis

Subprime-hypotheekverstrekkers – Subprime-leningen nu beschikbaar via traditionele geldschieters

Subprime-hypotheekverstrekkers – Subprime-leningen nu beschikbaar via traditionele geldschieters
0

Subprime-hypotheekverstrekkers – Subprime-leningen nu beschikbaar via traditionele kredietverstrekkers

Subprime-leningen worden steeds gemakkelijker verkrijgbaar via traditionele kredietverstrekkers.Zelfs met een faillissement of afscherming in uw kredietgeschiedenis kunt u nog steeds financiering vinden voor de aankoop van uw huis.De sleutel tot subprime-hypotheken is om uw onderzoek te doen en zowel voorwaarden als tarieven te vergelijken.

Uw kredietgeschiedenis

Een slechte kredietgeschiedenishoeft u niet naar subprime geldschieters te sturen.Ten eerste kunt u nog steeds in aanmerking komen voor een A-lening, gereserveerd voor mensen met een goede kredietwaardigheid.Als uw faillissement vier jaar of langer geleden is en u sindsdien een goed betalingsverleden heeft opgebouwd, is uw FICO-score waarschijnlijk hoger dan 600, de vereiste voor een A-lening.

Via FHA-leningprogramma’s kunt u na twee jaar faillissement of executie een lening aanvragen.VA-leningen kijken ook milder naar kredietproblemen uit het verleden.Ga er uiteindelijk niet van uit dat u, omdat u een ongunstig kredietverleden heeft, een subprime-lening met een hogere rente moet aanvragen.

Subprime-hypotheken

Als u merkt dat u een slechte kredietwaardigheid heeft, kunt u nog steeds samenwerken met een traditionele geldschieter, die u mogelijk betere rentetarieven kan bieden.Naarmate financieringsmaatschappijen hun financieringsopties uitbreiden, voegen steeds meer bedrijven services toe voor B-, C- en D-leningen.

Subprime-hypotheken zijn deels gebaseerd op uw kredietgeschiedenis, maar grotendeelsop uw hypotheek- of huurbetalingsgeschiedenis.U wilt een bewijs van uw huurbetalingen overleggen door kopieën van uw huurbewijzen of cheques te sturen.Hypotheekbetalingen kunnen worden geverifieerd via uw kredietrapport.

Subprime-hypotheken zijn slechts kortetermijnfinancieringsopties.Zodra u uw kredietgeschiedenis heeft verbeterd, kunt u uw hypotheek herfinancieren tegen betere tarieven.

Subprime kredietverstrekkers

Wanneer u begint met zoekenvoor een subprime geldschieter, betrek alle geldschieters in uw onderzoek.Vraag offertes aan bij traditionele geldschieters en bij degenen die gespecialiseerd zijn in slechte kredietfinanciering.Vergelijk de financieringspakketten van iedereen om de beste tarieven en voorwaarden te vinden.

In het ideale geval wilt u een laag JKP vinden zonder vooruitbetalingskosten.Tenzij u van plan bent uw hypotheek zeven jaar of langer te behouden, is het waarschijnlijk niet de moeite waard om punten te betalen voor lagere tarieven.Het kan ook zijn dat een ARM lagere tarieven biedt met meer koopkracht dan een hypotheek met vaste rente.

Je bent misschien geïnteresseerd in