1. Homepage
  2. Wetenschap

Ga deze zomer met je kinderen naar het museum

Ga deze zomer met je kinderen naar het museum
0

Neem je kinderen mee op museumhoppen deze zomer

Je kinderen meenemen op museumhoppen is een geweldige manier om tijd met je kinderen door te brengen en tegelijkertijd je kinderen te verbredenhorizonten.Veel musea zijn niet alleen educatief, maar ook ontzettend leuk voor kinderen.

In elke grote stad, of het nu New York, Londen, San Francisco of Parijs is, zullen ertenminste een handvol musea waar je je kinderen naartoe kunt brengen.Als je in een kleinere stad woont, moet je misschien een roadtrip maken.

Hier zijn enkele van de verschillende soorten avonturen die je met je kinderen kunt beleven.

==> The Joys of the Science Museum

Het verbazingwekkende aan wetenschapsmusea is hoe ze complexe principes omzetten in plezieravonturen.

In plaats van geluidsgolven in golfvorm uit te leggen, wordt het uitgelegd in zand.Geluid wordt in het zand gestraald, waardoor golven in realtime ontstaan.

In plaats van de theorie achter lasers uit te leggen, maken musea kinderen enthousiast door ze ballonnen te laten knappen met lasers of lasers te laten branden doorpaper.

Wetenschapsmusea demonstreren belangrijke wetenschappelijke concepten op een leuke en interactieve manier.

==> Kunst en geschiedenis

Kunst- en geschiedenismusea kunnen voor kinderen een allegaartje zijn.Sommige kinderen vinden het geweldig, terwijl anderen er een hekel aan hebben.

Als je kinderen jonger zijn, kun je de kunst- en geschiedenismusea misschien beter overslaan.Als uw kinderen ouder zijn en geïnteresseerd zijn in kunst of geschiedenis, kunnen deze een goede keuze zijn.

In dezelfde zin, als uw kind ouder is, kunt u overwegen hem ofhaar naar een re-enactment als er een in de buurt is.Bij re-enactment wordt een echte historische scène nagespeeld door acteurs.

Hierdoor wordt de geschiedenis realistischer.

==> Dinosaurusmusea

Dinosaurusmusea zijn heel gewoon.Als uw kind nog nooit een levensgrote T-Rex of echte dinosaurusbotten heeft gezien, kan dat een echte traktatie zijn.

==> Wassenbeeldenmuseum

Wensenbeeldenmusea zijn niet echt educatief.Ze zijn gewoon ontzettend leuk voor kinderen om mee om te gaan.

In een wassenbeeldenmuseum vind je veel wassenbeelden van beroemde acteurs, muzikanten en politieke figuren die er precies zo uitzien alshun echte tegenhangers.

Uw kinderen kunnen op de foto met levensgrote replica’s van Jackie Chan en Tom Cruise.Kinderen kunnen erg opgewonden raken.

Dit zijn enkele van de vele verschillende soorten musea waar u uw kinderen naartoe kunt brengen.

Als uAls u van plan bent veel musea te bezoeken, loont het de moeite om uit te zoeken wat de vrije dagen zijn.Vaak is het zondag, maar dit kan verschillen afhankelijk van de stad waarin u zich bevindt.

Betrek uw kinderen bij het besluitvormingsproces.Houd rekening met hun wensen en zorgen en beslis waar u als gezin heen wilt.

Je bent misschien geïnteresseerd in