1. Homepage
  2. Economie

Tien geweldige carrières waarvoor geen vierjarige opleiding vereist is.

Tien geweldige carrières waarvoor geen vierjarige opleiding vereist is.
0

Tien geweldige carrières waarvoor geen vierjarige opleiding vereist is.

Een van de grote mythen die verband houden met de ‘American Dream’ is dat je eeneen vierjarige hbo-opleiding om succesvol te zijn.Nu de economie is verschoven naar het informatietijdperk, met een grotere afhankelijkheid van technologie en diensten, is deze overtuiging steeds minder van toepassing.

De nieuwe economie is meer dan ooit in het verleden afhankelijk van technologie.In feite is voor 70% van de bestaande banen specifieke technische kennis vereist en deze technologie wordt toegepast in nieuwe sectoren zoals biometrie, binnenlandse veiligheid, nanotechnologie en herbruikbare energie.

Tachtig procent van de bestaande banen vereist geen vier-jaar diploma, terwijl slechts 25% van de studenten die aan de universiteit beginnen, daadwerkelijk afstuderen.Van degenen die wel afstuderen, krijgt 30% geen baan waarvoor een diploma vereist is!

De oplossing voor deze problemen voor veel eindexamenleerlingen en werknemers die ontevreden zijn over hun huidige loopbaan, ligt in een gespecialiseerde technische school.Deze scholen bieden specifieke technische opleidingen in verschillende beroepen.Loopbaanopleidingen duren minder dan vier jaar, de meeste duren minder dan twee jaar.Deze scholen bieden online- en avondcursussen aan, zodat je een baan of een gezin kunt hebben en het beste is dat afgestudeerden 50% meer verdienen dan afgestudeerden van de middelbare school.

Hier is een lijst met tien geweldige carrières die veel werkgelegenheid biedenvooruitzichten en een concurrerend salaris.

Verpleegkundige

Medische assistent

Mondhygiënist

Helpdeskanalist

Grafisch ontwerp

Multimedia-ontwerp

Medische codering/facturering

Medische kantooradministratie

Paregal

HVAC-technicus

Onderwijs aan www.top-colleges.com.

Je bent misschien geïnteresseerd in