1. Hoofdpagina
  2. Cyberbeveiliging

Tenebril SpyCatcher recensie

Tenebril SpyCatcher recensie
0

Tenebril SpyCatcher Review

De National Cyber ​​Security Alliance meldt dat meer dan negentig procent van alle pc’s besmet is met spyware. Deze snelgroeiende internetdreiging is een van de minstopdringerig omdat spyware geruisloos firewalls en antivirussoftware omzeilt.Dit heeft een grote invloed op de prestaties van de computer en brengt grote beveiligingsrisico’s met zich mee die de computergebruiker vaak totaal niet kent.De nieuwe ontwikkelingen op het gebied van spywareprogrammering, waaronder muterende en op maat gecodeerde spyware, vereisen een allesomvattende oplossing die verder gaat dan de traditionele vergelijking van vingerafdrukken en handtekeningen die door de meeste softwarefabrikanten worden gebruikt.Tennebril SpyCatcher is die uitgebreide oplossing voor uw zorgen over internetprivacy.Het volgende is een overzicht van de uitstekende functies van Tenebril SpyCatcher 2006:

SpyCatcher is de enige antispyware die de ontwikkeling van spyware voorblijft door gebruik te maken van contextuele intelligentie en gedragsanalyse om preventieve blokkering te bieden.Met SpyCatcher kunnen gebruikers met alle technische vaardigheden zelfs de meest agressieve spyware snel en gemakkelijk verwijderen.

Met SpyCatcher kunt u uw scanvoorkeuren aanpassen aan uw individuele privacykwesties.Alle scanopties maken gebruik van de Spyware Profiling Engine, die geavanceerde bescherming garandeert door gebruik te maken van een drieledige methode voor spywaredetectie die profielen, gedragsanalyse en contextuele intelligentie omvat.SpyCatcher voert de snelste en meest uitgebreide systeemscans uit van alle antispywareproducten op de markt.

Met SpyCatcher kunt u een beveiligingsniveau selecteren om het gedrag vanhet product.Als u bijvoorbeeld ‘Medium’-beveiliging gebruikt, plaatst SpyCatcher automatisch spyware in quarantaine en vraagt ​​wat er moet gebeuren als verdachte bestanden op uw computer proberen te draaien.Hiermee kunt u ook uw beveiligingsniveau aanpassen aan uw eigen voorkeuren.

SpyCatcher waarschuwt u wanneer spyware of verdachte bestanden ergens op uw systeem proberen te draaien.Als het programma geen bekend spywarebestand is, of als het een nieuw programma of een mutatie is, helpt de wizard Verdachte bestanden van SpyCatcher u te bepalen of u het verdachte programma moet toestaan ​​of verwijderen.

Met SpyCatcher kunt u aangepaste automatische scans van uw systeem plannen.SpyCatcher 2006 downloadt en updatet automatisch vingerafdrukken om ervoor te zorgen dat uw bescherming altijd 24 uur per dag up-to-date is.

SpyCatcher biedt geavanceerde tools om status-geavanceerde bescherming en bruikbaarheid.Vanuit dit menu kunt u alles bekijken wat er op uw systeem draait, cookies beheren en verwijderen, uzelf beschermen tegen phishing en identiteitsdiefstal, en spywarerapporten verzenden naar het speciale Spyware Research Center van Tenebril.

SpyCatcher gaat veel verder dan de mogelijkheden van concurrerende antispywareproducten door technologie te gebruiken waarop patent is aangevraagd om gebruikers te beschermen tegen phishing en identiteitsdiefstal.Deze technologie maakt gebruik van geavanceerde algoritmen om valse positieven te voorkomen.Als zodanig zorgt SpyCatcher voor geavanceerde bescherming tegen de meest agressieve spyware.

Extra hoogtepunten:

• Beschermt tegen spyware, adware en andere mogelijkeschadelijke programma’s.SpyCatcher is het enige antispywareproduct dat bedreigingen blokkeert die verband houden met muterende spyware van de volgende generatie.

• Stelt beginnende pc-gebruikers in staat zelfs de meest agressieve spyware te ontmantelen.DeepDefense zorgt voor uitgebreide bescherming door spyware te detecteren en te stoppen voordat deze kan worden geïnstalleerd, waardoor proactieve, onmiddellijke bescherming wordt geboden en de behoefte aan spywarescans wordt verminderd.

• Zorgt voor geavanceerde bescherming via de Spyware Profiling Engine, waarvoor patent is aangevraagd, een driegeavanceerde methode voor spywaredetectie die profielen, gedragsanalyse en contextuele intelligentie.Zijn concurrenten gebruiken doorgaans één detectiemodel, waardoor ze mutaties en de nieuwste bedreigingen niet kunnen blokkeren.

• Schakelt zelfs de meest agressieve spyware uit zonder dat hiervoor technische expertise nodig is.SpyCatcher automatiseert het verwijderingsproces en helpt u onderscheid te maken tussen goede en slechte programma’s die u nu met vertrouwen kunt verwijderen.

• Verzamelt meer dan 6 miljoen spyware-inzendingen per dag en voegt deze toe aan een uitgebreide database met schadelijke bestanden die zijnverzameld via geautomatiseerd onderzoek, vrijwillige inzendingen van gebruikers en toegewijde analisten van Tenebril’s Spyware Research Center.

Tenebril SpyCatcher 2006 is de koploper wat betreft de vele gebruiksvriendelijke functies.Bovendien zorgt het voortdurende onderzoek en de ontwikkeling van Tenebril ervoor dat deze uitstekende software de concurrentie lichtjaren voor blijft.

Minimale systeemvereisten: Win 2000. Pentium 350MHz.64 MB RAM 16 MB ruimte op de harde schijf.Adviesprijs $ 29,95

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter