1. Homepage
  2. Onderwijs

De inhoud of complexiteit van een leerprogramma voor volwasseneneducatie mag niet te extreem zijn

De inhoud of complexiteit van een leerprogramma voor volwasseneneducatie mag niet te extreem zijn
0

De inhoud of complexiteit van een leerprogramma voor volwasseneneducatie mag niet te extreem zijn

Dus wat, je bent alleen geletterd genoeg om verder te komen dan wat je leestnu binnen een uur.Ik ken mensen die maar half zo goed konden.Nu lezen en schrijven sommigen van hen tijdschriften.Dat komt omdat ze volwassenenonderwijs hebben gevolgd, zoals ik denk dat je nu zou moeten doen. Gemeenschapsontwikkeling is iets dat veel wordt geleerd in het volwassenenonderwijs.Als je nooit in een regulier kantoor gaat werken, kun je jezelf nog steeds erg nuttig maken voor het milieu.

Natuurlijk, je had naar school moeten gaan toen je twintig was, en nu ben je bijna zestig.Laat me je verrassen door je te vertellen dat veel schoolprogramma’s je nog steeds zullen ontmoeten op het moment dat je het nodig hebt.Waarom zoek je geen volwasseneneducatie?|Eigenlijk werkt volwasseneneducatie op twee manieren.Er zijn mensen die lesgeven en mensen die leren.En weet je wat, je kunt niet leren tenzij je wilt leren.Je moet het gezegde hebben gehoord dat je het paard naar de rivier kunt brengen… Dus ondanks alle coole volwassenenonderwijsprogramma’s in de Verenigde Staten, als je niet wilt leren, kun je het niet leren. Er is lef voor nodigom terug naar school te gaan, net als iedereen denkt dat je overdreven bent.Maar de mensen die het kunnen, zijn de mensen die voorbij hun trots en hun leeftijd kunnen komen.En zo werkt het volwassenenonderwijs tegenwoordig.

Veel van het volwassenenonderwijs omvat universitaire kredietprogramma’s waarmee je dingen kunt claimen waarvan je dacht dat ze aan je voorbij waren gegaan.Als het dacht dat zoiets voor mij beschikbaar was, zou ik het in een oogwenk aannemen.Ik zou er geen uren over nadenken zoals ik nu denk.|On-the-job training is belangrijk om veel bedrijven draaiende te houden.Dit komt omdat er voor hen geen andere manier is om hun personeel te laten weten wat ze van hen verwachten.Het punt is dat het vaak volwassenen zijn, nietwaar.Dat is je volwasseneneducatie, precies daar.

Je professionele opleiding voortzetten gaat niet zonder volwasseneneducatie, weet je dat?Kijk, je bent al volwassen en je wilt verder studeren.Geloof me;ze gaan je niet op dezelfde manier lesgeven als de kleine jongens. Het is niet altijd gemakkelijk om jezelf te laten gaan voor volwassenenonderwijs.Soms zijn er zoveel persoonlijke en financiële uitdagingen die daarbij komen kijken.Het is echter de maatschappelijke uitdaging die het meest telt.Als je dat kunt verslaan, ben je zo goed als vrij van huis. De complexiteit van een programma voor volwasseneneducatie bepaalt hoe lang het duurt en welke eisen het programma stelt aan de mensen die eraan deelnemen.Als je naar een van die gaat, zou je een idee moeten hebben wat dat is voordat je het doet.

Je bent misschien geïnteresseerd in