1. Homepage
  2. Zelf Verbetering

Het bewustzijn van kristallen en edelstenen

Het bewustzijn van kristallen en edelstenen
0

Het bewustzijn van kristallen en edelstenen

Hoeveel van jullie zijn gefascineerd door de kristallen en edelstenen?Was je in de ban van de overtuiging dat ze helende eigenschappen hebben?Of was je gewoon verbaasd over de schoonheid en pracht van de verschillende kleuren, schitteringen en magnetische aanwezigheid die ze overbrengen?

Misschien vind je het moeilijk om in die overtuiging te geloven, maar kristallenen edelstenen hebben natuurlijke helende eigenschappen die voor dat doel kunnen worden gebruikt.En hoewel er nog steeds geen wetenschappelijke verklaringen voor zijn, pleiten niet slechts één, maar veel mensen uit verschillende geschiedenissen en culturen voor het genezende gebruik ervan.

Als je het nog niet eerder hebt geprobeerd, je kunt malachiet of amethist gebruiken.Leg het ’s nachts onder je kussen en observeer wat het met je slaap en dromen heeft gedaan.Als het je dromen heeft beïnvloed, werkt de genezende eigenschap van die steen op jou.

Feit is dat kristallen en edelstenen alleen echt een genezend instrument kunnen zijn als je je ervoor opensteltdat idee.Als je erin gelooft, kan het daadwerkelijk helpen de fysieke, emotionele, mentale en spirituele toestand te genezen.

Wetenschappelijk bewezen en praktische alternatieven voor zelfverbetering

Terwijl bewezen wetenschap tegenwoordig de sterkste kracht is achter medische ontdekking en toepassing, is het niet geheel verrassend dat andere methoden voor zelfverbetering voor genezing ook op de markt komen.Neem bijvoorbeeld de alternatieve geneeswijzen.

Hoewel er veel mensen zijn die nog steeds sceptisch staan ​​tegenover deze nieuwe geneeswijze, geloven velen ontegensprekelijk dat alternatieve geneeswijzen echt zijn en eigenschappen hebben diedaadwerkelijk helpen bij zelfverbetering.

Kristal en edelstenen zijn slechts een van de middelen die worden gebruikt om een ​​praktische oplossing voor zelfverbetering te bieden.Het verschil met de bewezen wetenschap is dat veel wetenschappers, onderzoekers en medische experts het hebben bestudeerd om te bewijzen dat het veilig en genezend is voor de mensen.

Aan de andere kant alternatieve oplossingenhand, kan nog steeds wetenschap worden genoemd, hoewel onbewezen, al lang gebruikt door de oude mensen en geïntroduceerd bij de volgende generaties die tot nu toe nog steeds populair zijn onder de vele individuen over de hele wereld.

Als je kijkt naar de grijze gebieden die nog steeds verband houden met alternatieve genezingsmedia, zoals edelstenen en kristallen, is het een verrassing dat veel mensen over de hele wereld hun gebruik gebruiken om te vertrouwen op hun voordelen.Nog verrassender is dat er na gebruik en uitproberen nog steeds veel mensen gefascineerd en verslaafd aan zijn dat ze ze blijven gebruiken.

De trillingspatronen

Maar er wordt aangenomen dat kristallen en edelstenen helende eigenschappen hebben door de trillingspatronen die er inherent aan zijn.Het trillingspatroon is datgene wat de trillingen en frequenties van de mensen beïnvloedt, waardoor ze op een genezende manier reageren.

Verschillende stenen en kristallen zijn hier op aarde beschikbaar en wat is goedover hen is dat elk een uniek trillingspatroon van elkaar heeft, zodat er een bepaalde edelsteen of kristal is die overeenkomt met een bepaalde behoefte.

Er wordt ook aangenomen dat hoe langer je wordt blootgesteldvoor hen, hoe meer het een impact of effect op u kan hebben, aangezien de trillingspatronen die in de stenen of kristallen worden aangetroffen, op natuurlijke en automatische wijze worden getrokken of afgestemd op de trillingspatronen in u.

Door verschillende kristallen en edelstenen te gebruiken, beïnvloedt de combinatie van trillingspatronen verschillende aspecten van je emotionele, mentale, fysieke en spirituele anatomie.

Je bent misschien geïnteresseerd in