1. Hoofdpagina
  2. Cyberbeveiliging

De verschillen tussen sommige antivirusprogramma’s

De verschillen tussen sommige antivirusprogramma’s
0

De verschillen tussen sommige antivirusprogramma’s

Spyware is een steeds groter wordende internetdreiging.Uit een test van de National Cyber ​​Security Alliance bleek dat meer dan 90% van alle pc’s besmet zijn met spyware.Deze gevaarlijke programma’s zijn ontworpen om antivirus- en firewallsoftware te omzeilen en de gebruiker weet er niets van.

Zodra spyware op uw pc is ingesloten, kan dit de prestaties van uw computer vertragen tot eencrawlen en persoonlijke informatie over u verzamelen.Spywareprogramma’s vermenigvuldigen zich niet zoals virussen en wormen, maar kunnen net zo schadelijk zijn voor uw pc.

Spyware kan op verschillende manieren uw pc binnendringen.

Een van dede meest gebruikelijke manier is wanneer u het installeert zonder het te weten.Spyware kan zonder uw medeweten in een shareware- of freewareprogramma worden gebundeld. Zodra u het programma naar uw computer hebt gedownload, gaat het geruisloos op de achtergrond aan het werk om uw persoonlijke gegevens te verzamelen, zodat de auteur van het spywareprogramma uw persoonlijke gegevens kan gebruiken of verkopenaan een derde partij.

Er zijn veel soorten spywareprogramma’s die uw pc kunnen infecteren via beveiligingslekken in uw webbrowser, wanneer u op een link klikt naar een webpagina die wordt beheerd dooreen auteur van spyware, kan de pagina schadelijke codering bevatten en uw browser aanvallen en zichzelf automatisch op uw pc installeren.

Daarom is het een must omvirus- en spywarebeschermingssoftware op uw computer hebt geïnstalleerd, maar u wilt niet zomaar een virus- en spywarebeschermingssoftware, u wilt de beste antivirus- en spywaresoftware die er is, en ik kan u daarbij helpen, lees gewoon mijn auteurbiografie hieronder.Antivirusprogramma’s zijn beschikbaar voor alle soorten computersystemen en het is heel belangrijk dat u weet welk type u het meest zal helpen.

Hier volgt een snelle tip om uzelf te beschermen tegen spyware envirussen.Als u muziek, video’s of een ander type softwareprogramma van internet downloadt, zorg er dan voor dat u onmiddellijk na het downloaden een snelle scan van uw computer uitvoert om te zien of u enige vorm van malware van de download hebt opgepikt.Dit houdt uw computer te allen tijde vrij van spyware en virusparasieten.

Pas altijd op voor P2P-programma’s voor het delen van bestanden.Ze staan ​​bekend om hun downloads die spyware bevatten.

Bekijk enkele websites op internet en je zult snel talloze informatie vinden over antivirusprogramma’s voor alle soorten computers.Als u muziek, video’s of andere soorten softwareprogramma’s van internet downloadt, moet u onmiddellijk na het downloaden een snelle scan van uw computer uitvoeren om te zien of u tijdens het downloaden enige vorm van malware heeft opgepikt.

Zo blijft uw computer te allen tijde vrij van spyware en virusparasieten.Daarom is het een must om virus- en spywarebeschermingssoftware op uw computer te hebben geïnstalleerd, maar u wilt niet zomaar antivirus- en spywarebeschermingssoftware, u wilt de beste antivirus- en spywaresoftware die er is.en ik kan je daarbij helpen. Lees hieronder mijn auteursbiografie.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter