1. Homepage
  2. Wetenschap

De moeilijkheden van kanker: advies over vooruitgang (2)

De moeilijkheden van kanker: advies over vooruitgang (2)
0

De moeilijkheden van kanker: advies over hoe we verder kunnen gaan

Kanker komt veel voor in het leven van veel mensen.Statistieken tonen aan dat de meeste mensen op enig moment in hun leven een vorm van kanker zullen krijgen.Hoewel dit een triest feit is, hoeft u zich weinig zorgen te maken.Met de huidige stand van de medische wetenschap kan kanker in een vroeg stadium worden gestopt. De tips in dit artikel laten zien hoe u dat kunt doen.

Pas op voor de zon, zelfs als er wolken zijnoverdekte dagen.De schadelijke zonnestralen banen zich nog steeds een weg door de wolken naar uw huid.Blijf zonnebrandcrème aanbrengen, zelfs als u de hitte van de zonnestralen niet voelt.Ze veroorzaken nog steeds de schade die ze zouden veroorzaken als er geen wolkje aan de lucht was.

Na een diagnose van kanker is communicatie van cruciaal belang.Praat met uw vrienden en familieleden, uw arts en andere leden van de gemeenschap.U zult zich niet alleen voelen als u aan anderen kunt vertellen hoe u zich voelt en wat u doormaakt.Dit zal leiden tot een geweldig ondersteuningssysteem voor u.

Probeer het vetgehalte in uw dieet te beperken.Door de hoeveelheid vet te verminderen, verlaagt u uw risico op kanker.Vermijd frituren, vooral frituren.Er zijn alternatieven voor frituren, zoals bakken, braden, braden en stomen.Probeer de magere of vetvrije versies van je favoriete voedsel te kopen, zoals melk en yoghurt.

In een poging kanker te voorkomen: blijf uit de buurt van tabaksproducten!Dit geldt ook voor roken en pruimtabak.Het is aangetoond dat deze middelen de kans vergroten dat u long-, blaas-, baarmoederhals-, mond-, alvleesklier- en nierkanker krijgt.Als u deze vermijdt, verkleint u niet alleen het risico op kanker, maar kunt u in het algemeen ook een gezondere levensstijl leiden.

Als u de diagnose kanker krijgt, wilt u met uw arts overleggenom onmiddellijk te beginnen met het bespreken van behandelings- en therapieopties die het beste werken voor de behandeling van uw specifieke kanker.Wanhoop voelen en opgeven zal je alleen maar verslaan en mogelijk ergere gevolgen hebben of de noodzaak voor verdere behandeling.Als u met uw arts samenwerkt, kunt u de gevolgen verminderen en zelfs de ziekte oplopen voordat deze zich verder verspreidt.

Voordat u met een chemotherapiebehandeling begint, kan het verstandig zijn uw hoofd te scheren.Zoals veel mensen weten, zorgt chemotherapie ervoor dat je haar uitvalt.Wat mensen niet weten is dat het niet allemaal in één keer naar buiten komt;het komt er in bosjes uit.Als u uw hoofd scheert, voorkomt u dat u op sommige plekken haar krijgt, maar op andere niet.

Beperk uw alcoholgebruik.Het drinken van alcohol kan het risico op kanker verhogen, en het risico neemt toe naarmate de consumptie toeneemt.Als u toch alcohol drinkt, kunt u uw risico op kanker verminderen door uw alcoholinname te beperken.Probeer niet meer dan één drankje per dag te drinken als u een vrouw bent, en twee per dag als u een man bent.

Zoals eerder vermeld, komt kanker voor veel mensen vaak voormensen.De kans is groot dat de meeste mensen ooit in een of andere vorm met kanker te maken krijgen.Dit hoeft niet noodzakelijkerwijs reden tot ongerustheid te zijn, aangezien kanker dankzij de medische wetenschap in een vroeg stadium kan worden verslagen.Als je de tips uit dit artikel onthoudt, kun je kanker stoppen.

Je bent misschien geïnteresseerd in