1. Homepage
  2. Cyberbeveiliging

Het internet staat vol met BS

Het internet staat vol met BS
0

Het internet staat vol met BS

Toen ik een kleine jongen was op de boerderij van mijn oma in Montana, kreeg ik een grappig apparaatje dat een BS-grinder werd genoemd.Ik weet zeker dat sommigen van jullie er een hebben gezien of er in ieder geval van hebben gehoord.Het was een klein blok hout met twee groeven erin, een horizontaal en een verticaal.Het had ook een kruk waaraan twee kleine rechthoekige blokken waren bevestigd die in elk van de groeven waren verbonden.Op de achterkant stonden deze woorden.”In het geval van BS Draai aan de krukas.”Het doel van het kleine ding was om het aan te zwengelen wanneer je iemand hoorde die vol was met BS Ahhhhhhhhhh!Je herinnert het je nu wel.

Nou, ​​dat is niet het soort BS waar ik het hier over ga hebben.De BS die ik met u ga bespreken, is zakelijk succes, met name zakelijk succes via internet.

Er zijn 280.000.000 vermeldingen van zakelijk succes via internet op Google, 48.000.000 op Yahoo en 5.450.725 op MSN.Elk van deze lijsten biedt op de een of andere manier inzicht in zakelijk succes via internet.Vermeldingen zoals informatie over zakelijk succes via internetmarketing, zakelijk succes via internet voor moeders die thuis werken, MLM zakelijk succes via internet en zakelijk succes via internet voor de aangesloten marketeer.

Elk van deze internetArena’s voor zakelijk succes hebben één ding gemeen.Die overeenkomst is onderwijs, onderwijs voor internetbeginners en onderwijs voor de doorgewinterde internetveteraan.

Het belang van onderwijs voor zakelijk succes via internet is zo groot dat het de grootste onderwijsmarkt heeft voortgebrachtin de wereld met 1.440.000.000 vermeldingen op Google, 210.000.000 vermeldingen op Yahoo en 31.175.263 vermeldingen op MSN.

Zoals bij elk bedrijf zonder de juiste opleiding is succes onmogelijk.Een ding om te overwegen bij bedrijfseducatie, inclusief internetbedrijfseducatie, is dat de opleiding die nodig is om te slagen niet eenzijdig is.Er zijn veel verschillende gebieden die moeten worden geleerd.

Ik beschouw deze gebieden als de belangrijkste elementen voor succesvol internetbedrijfsonderwijs.

·Bedrijfsplanning

· Marketingconcepten/-strategie

· Doelmarkt

· Productkennis

· Internetbeveiliging/linkbescherming

·Basisboekhouding/boekhouding

Bedrijfsplanning

Het opstellen van een bedrijfsplan is waarschijnlijk het belangrijkste wat u kunt doen voor zakelijk succes.

Het hebben van een businessplan definieert uw bedrijf.Het identificeert uw doelen en dient als hervatting van uw bedrijf.De basiscomponenten omvatten een actuele en pro forma balans, een resultatenrekening en een kasstroomanalyse.Het helpt u middelen op de juiste manier toe te wijzen, onvoorziene complicaties op te lossen en goede zakelijke beslissingen te nemen.Omdat het specifieke en overzichtelijke informatie geeft over uw bedrijf en hoe u geleend geld gaat terugbetalen, is een goed businessplan een cruciaal onderdeel van elke leningaanvraag.Bovendien informeert het verkooppersoneel, leveranciers en anderen over uw activiteiten en doelen.

De beste plaats om informatie te krijgen over het starten en schrijven van een bedrijfsplan zou zijn.De Small Business Administration van de Verenigde Staten, startpagina met basisprincipes van uw bedrijfsplan.

Marketingconcepten/strategie

Doe uw huiswerk.Alle verschillende manieren leren om uw internetbedrijf op de markt te brengen.Enkele geweldige manieren om een ​​succesvol internetbedrijf op de markt te brengen, zijn nieuwsbrieven, blogs, RSS-feeds, e-mailcampagnes via opt-in-lijst of veilige lijst (onthoud nooit SPAM, het is tegen de wet en u verliest alles.) Ook zoekmachinemarketing;PDF ebook marketing & branding of gratis giveaways.Een andere geweldige manier om uw succesvolle internetbedrijf te markeren, is door buiten internet op de markt te brengen.U kunt advertenties plaatsen in kranten, lokale publicaties en tijdschriften.Er is snail mail of Direct mail, zoals het in offline kringen bekend staat.En vergeet niet dat televisie- en radioadvertenties veel nieuwe klanten naar uw website kunnen halen.

Doelmarkt

Wikipedia Free Encyclopedia definieert de doelmarkt dus.Een doelmarkt is het marktsegment waarop een bepaald product wordt verkocht.Het wordt vaak bepaald door leeftijd, geslacht en/of sociaaleconomische

Targetingstrategie is de selectie van de klanten die u wilt bedienen.De beslissingen die betrokken zijn bij de targetingstrategie omvatten:

· Welke segmenten moeten worden getarget

· Hoeveel producten moeten worden aangeboden

· Welke producten moeten in welke worden aangebodensegmenten

Targeting bestaat uit drie stappen:

· Marktsegmentatie

· Doelkeuze

· Productpositionering

Beslissingen over targetstrategieën worden beïnvloed door:

Marktvolwassenheid

· Diversiteitvan de behoeften en voorkeuren van kopers

· Kracht van de concurrentie

· Het verkoopvolume dat nodig is voor winstgevendheid

Targeting kan selectief zijn (bijvoorbeeld: focusstrategie, marktspecialisatiestrategie of nichestrategie), of uitgebreid (bijvoorbeeld: volledige dekking, massamarketing of productspecialisatie).

In een notendop Leer uw klanten kennen.Doe een beetje onderzoek.Ontdek wat hot is en wat niet.Wat verkopen andere internetmarketeers met succes aan uw klanten?Voor hoeveel verkoopt uw ​​concurrentie hun Gizmo?Het is net zo stevig als je Gizmo.Uw concurrentie kan het in het groen krijgen.Uw klanten willen het in het groen.Kun je het in het groen krijgen?

Ontdek wat je klanten willen en verkoop het aan ze.

Productkennis

Productkennis is er in veel verschillende vormen.Bijvoorbeeld de kenmerken van het product en het beoogde doel.De productenvereniging, hoe het werkt en wat waar komt.Een succesvolle internetmarketeer moet de kenmerken van zijn product kennen en goed genoeg weten hoe hij deze moet gebruiken om zijn klanten te overtuigen hoe waardevol het voor hen is om te kopen.

Verkopen via internet elimineert echter de menselijke vertegenwoordiger.Dus om te anticiperen op de behoeften van de klant, stelt u ondersteuningsproducten en -diensten voor en hoe de productkenmerken verband houden met het gebruik van het product.De succesvolle internetmarketeer moet zijn/haar productkennis omzetten in inhoud.

Een ding om te vermelden is dat wanneer u de webinhoud over uw product maakt.Vraag uzelf dit af: is er een ander product of dienst die mijn klanten nodig hebben of kunnen gebruiken, is er iets dat ik aan mijn product/dienst kan linken dat het zal verbeteren of verbeteren?Als dat het geval is, kunt u het aanbieden als speciale aanbieding of als gratis geschenk gebruiken om de verkoop te helpen sluiten en een naam en e-mailadres te krijgen voor uw aanmeldingsmaillijst.

InternetBeveiliging/linkbeveiliging

Het maakt niet uit of u van internetmarketing houdt of gewoon af en toe een game speelt en met uw vrienden chat.Internetbeveiliging is het allereerste waar u aan moet denken.

Wat het is en hoe het u kan beïnvloeden, is van groot belang.

Computerbeveiliging, ook wel internetbeveiliging genoemd, voorkomt en detecteert dat ongeautoriseerde indringers toegang krijgen tot enig deel van uw computersysteem.Het kan detecteren of iemand probeert in te breken in uw systeem of dat dit is gelukt, het kan u ook vertellen wat ze mogelijk hebben gedaan of welk type spyware/malware ze op uw systeem hebben geplaatst.

Er zijn een aantal manieren waarop een indringer, algemeen bekend als een black hat-hacker of cracker, toegang kan krijgen tot uw computer.Sommige van deze manieren zijn door.

Trojaanse paarden

Waaronder keyloggers en backdoors, die uw pc openen voor aanvallers of uw pc gebruiken om spam-e-mails te verzenden.

Wormen

Bagle en andere zijn wormvirussen, die meestal aankomen als e-mailbijlage.Wormen kunnen al uw opgeslagen gegevens vernietigen.

Dialers

Wijzig het inbelnummer van uw modemverbinding in premium nummers, wat hoge telefoonrekeningen veroorzaakt.

Spyware

Adware en kapers geven continu irritante pop-upadvertenties weer en bespioneren ook uw privégegevens.

Zodra een black hat-hacker toegang krijgtnaar jouw computer.Ze kunnen uw bureaublad kapen en allerlei vormen van computercriminaliteit plegen.Ze kunnen spyware, virussen, wormen en andere vervelende kwaadaardige parasieten plaatsen en uw wachtwoorden, creditcard- en bankgegevens stelen.Ze kunnen elke toetsaanslag die u maakt vanaf uw toetsenbord bekijken of ze kunnen uw computer volledig kapen.

Adrian Ling schrijft in zijn prachtige e-book, Spyware Secrets Exposed: “Today, securityprofessionals schatten dat meer dan 91% van alle met internet verbonden pc’s zijn geïnfecteerd met spyware!’

Dit is slechts het topje van de ijsberg voor deze black hat-hackers en crackers, want ze kunnen eenstuk code op uw computer, een zogenaamde logische bom, waardoor ze uw computer op een later tijdstip kunnen misbruiken.Deze code activeert een schadelijke functie op een bepaald tijdstip of wanneer aan een bepaalde voorwaarde is voldaan.Deze methode van hacken wordt meestal gedaan om de locatie en de identiteit van de black hat-hacker en het punt van hun aanval te maskeren door uw computer te gebruiken als het startpunt voor hun cybermisdaden.Het maakt het bijna onmogelijk om enig kwaadaardig gedrag te herleiden tot de black hat-hacker.

Een ander groeiend probleem dat black hat-hackers en crackers vormen, is voor internetmarketeers en aangesloten bedrijven.Dit probleem is de diefstal van de pay gate-pagina van de website, de downloadpagina en de diefstal van de aangesloten link.

Bij diefstal van de pay gate-pagina van de website, de downloadpagina maakt een black hat-hacker een mirror pay gate-pagina en leidt deze vervolgens omde website van de website-eigenaar betaalt de betaling van een klant aan die van hen.Vervolgens wordt de klant naar een gespiegelde downloadpagina gestuurd en downloadt het digitale product.De black hat-hacker doet dit via een proces dat Pharming wordt genoemd.

In een recent artikel op een informatiewebsite van de Amerikaanse overheid stond een waarschuwing van de FBI.Pharming zet een frauduleuze website op die kopieën bevat van pagina’s van een legitieme website om vertrouwelijke informatie van gebruikers te stelen.Door DNS-servers te hacken en IP-adressen te wijzigen (zie DNS-hijacking), worden gebruikers automatisch omgeleid naar de nep-site, in ieder geval voor een bepaalde periode totdat de DNS-records kunnen worden hersteld.Het nummer 1 antispyware- en antimalwareprogramma dat ik tot nu toe heb gezien, zou naar mijn mening een programma van emsisoft moeten zijn met de naam a-squared.

Ongeacht het typevan computerbeveiliging die u kiest, het is een feit dat als u het niet hebt, u wordt binnengevallen.Bescherm uzelf.

Basisboekhouding/boekhouding

Naast internetbeveiliging is basiskennis van boekhouding en boekhouding de belangrijkste opleiding die u kunt volgen om succesvol te zijn in elk bedrijf.Weten wat je binnenhaalt en uitbetaalt en dat bijhouden in een grootboek is Basic Accounting/boekhouding.

Het maakt niet uit of je net begint of alHet is van groot belang om gedurende vele jaren bij te houden wat u binnenkrijgt en wat u uitbetaalt.

Niet alleen voor het bepalen van winst en verlies, maar het is ook absoluut noodzakelijk om gegevens bij te houden als het gaat omfiscale tijd.Omdat Uncle Sam wil weten hoeveel van je hard verdiende geld hij krijgt.

Je kunt een klein grootboek bijhouden of je kunt alles op je computer bijhouden met Microsoft Excel.Sterker nog, u kunt een softwarepakket voor boekhouding/boekhouding aanschaffen, zoals Quicken of Quick Books. Microsoft Money is ook goed.

Als u geen tijd heeft of gewoon kuntAls u de ingewikkelde programma’s niet begrijpt, moet u een accountants-/boekhoudbedrijf inhuren om alles bij te houden, als uw budget het toelaat.

Ik raad dat altijd aan als het om belastingtijd gaathoe u uw boeken ook bijhoudt, u gaat erop uit en laat uw belastingaangifte doen door een professionele belastingdienst of uw accountant.

Zakelijk succes

Internet zakelijk succesheeft geen garantie.Overigens is er geen specifieke garantie voor het leven in het algemeen.Succes is hoe je het ook maakt.

Er is nog een laatste vorm van bedrijfsopleiding die ik niet heb behandeld.Dat is de school van Hard Knox.

Ze zeggen dat ervaring de beste leermeester is.Je kunt er geen prijs op plakken.Je kunt het niet online bestellen of uit een boek leren.Je kunt niet in een klas zitten en het snappen.De enige manier om je diploma te behalen, is door eropuit te gaan en het zelf te ervaren, Live it!

.

Je bent misschien geïnteresseerd in