1. Homepage
  2. Zelf Verbetering

De luie manier om zelfverbetering te onthouden

De luie manier om zelfverbetering te onthouden
0

De luie manier om zelfverbetering te onthouden

Een van de grootste problemen die mensen hebben met hun inspanningen voor zelfverbetering, is simpelweg dat ze vergeten welke technieken ze ook gebruikenzouden moeten oefenen om hun leven te verbeteren.

De waarheid is dat je zo gewend bent om je leven op een bepaalde manier te leiden dat je vaak vergeet de juistemaatregelen om positieve veranderingen op de lange termijn teweeg te brengen.

Vroeger, vóór de dagen van computergegenereerde takenlijsten en geautomatiseerde telefonische herinneringen, bonden mensen een stuk garen om hun vinger omonthoud dat ze iets moesten doen.Het was een grove, maar effectieve techniek.

Tegenwoordig is onze dagelijkse lijst met activiteiten zo groot dat we, om de garentechniek te gebruiken, allemaal rondrennen als een dekenof een sjaal die in de maak was!

Een makkelijker te gebruiken (en meer modieuze) techniek is om dingen die in je leven zijn simpelweg te associëren met wat het ook is dat jemoeten onthouden om te doen.Elke keer dat u uw bijbehorende ervaring tegenkomt, zult u eraan denken deel te nemen aan een bepaalde zelfverbeteringstechniek.

Stel dat u bijvoorbeeld uw financiële status wilt verbeterenin het leven.Er zijn tal van taken die deel kunnen uitmaken van een dergelijk doel, maar het is nu onomstotelijk bewezen dat de belangrijkste reden waarom mensen geen financieel succes behalen, is dat ze niet de juiste mentaliteit hebben.

Uw onderbewustzijn herprogrammeren om rijkdom als positief en haalbaar te zien, is een veel effectievere strategie dan simpelweg meer uren werken of proberen ’the next big thing’ te vinden waar mensen goed voor zullen betalen.

Een ander voorbeeld kan gewichtsverlies zijn.De zeer eenvoudige methode om af te vallen en de gezondheid te verbeteren, is al lang bekend voor de dagen van ultra-high-tech dieet- en fitnessprogramma’s.Dat antwoord is natuurlijk: gezond eten en voldoende bewegen.

Nogmaals, het is de zelfbeperkende overtuiging dat iemand in staat is om die simpele formule vol te houdenop hun manier.Dat feit kan gemakkelijk worden verholpen door je onderbewustzijn ervan te overtuigen dat jullie allebei een ongelooflijke gezondheid waard zijn en dat het voor jullie mogelijk is om die te bereiken.

Nog een voorbeeld: relaties.Er zijn geen “goede en slechte” mensen als het om relaties gaat.Elke persoon op aarde heeft duizenden (zo niet honderdduizenden) compatibele partners, en ze zijn elkaar nog niet tegengekomen.

Maar de eenzame of relatie- een persoon met een beperking zal geneigd zijn te denken dat er iets mis met hem is, of dat hij niet “goed genoeg” is om een ​​ongelooflijke relatie te hebben, dus blijven ze onbewust diezelfde zelfbeperkende overtuiging keer op keer in hun hoofd versterken.

In elk van de hierboven genoemde gevallen, evenals in elke andere omstandigheid die verbetering behoeft, is de basisoplossing dezelfde: herprogrammeer je denken en je zult je realiteit herprogrammeren.

Twee eenvoudige en gratis manieren om uw denken te herprogrammeren, zijn het gebruik van wat in de volksmond ‘affirmaties’ of ‘visualisaties’ worden genoemd.In werkelijkheid zijn beide tools echter gewoon veredelde herinneringen aan wat je zou moeten denken.De truc om ze te gebruiken is om ze gewoon te onthouden!

Om die geheugenschakelaar te activeren, wijst u eenvoudig een bevestiging of een visualisatieherinnering toe aan een veelvoorkomende gebeurtenis in uw leven, die, wanneer dit voorkomt, zal u eraan herinneren uw denken te herprogrammeren.

In het geval van rijkdom kunt u een bepaalde vorm vinden die u gelijkstelt met geld, bijvoorbeeld een cirkel.Vervolgens, elke keer dat je een cirkelvorm ziet, zoals een munt, een onderzetter, de rand van een kopje of een glas, stop je met wat je aan het doen bent en zeg je bevestiging, of neem 30 seconden de tijd en voer de visualisatie uit die je hebt ingesteld.van tevoren.

Voor gezondheid kun je hetzelfde doen, alleen kies je deze keer een andere veel voorkomende gebeurtenis, zoals een kleur.Als u groen kiest als uw ‘gezondheidskleur’, bevestigt u elke keer dat u de kleur groen ziet opnieuw aan uzelf dat u slank, gezond en aantrekkelijk bent, of stelt u zich voor dat u er sexy of vitaal uitziet in een visualisatie.

Met betrekking tot relaties kun je misschien een geluid kiezen, zoals het e-mailgeluid op je computer, het blaffen van je hond of het geluid van een automotor.Elke keer dat je dat geluid hoort, zeg je je relatie bevestigende mantra in je hoofd, of visualiseer jezelf met je droompartner.

Al deze voorbeelden zijn bedoeld om je een idee te geven van hoedit hele proces werkt en u wordt aangemoedigd om uw eigen herinneringssysteem te bedenken.De sleutel tot het proces is echter consistentie.Je herinneringen moeten dingen zijn die je meerdere keren per dag ervaart.

Nadat je je verlangens keer op keer elke dag herhaaldelijk hebt bevestigd en gevisualiseerd, zul je jezelf uiteindelijk herprogrammeren voor wat dan ooksucces is waar u naar op zoek bent, en het geheel heeft u geen geld of zelfs maar een aanzienlijk deel van uw tijd gekost.

Het wordt niet eenvoudiger ofeffectiever dan dat!

Je bent misschien geïnteresseerd in