1. Homepage
  2. Economie

De verloren kunst van vakantie

De verloren kunst van vakantie
0

The Lost Art of Vacationing

De aandelenmarkten zijn wankel en de economie is er slecht aan toe.Werk is nog stressvoller dan normaal, en een loonsverhoging lijkt een idee uit vervlogen tijden!

Met de huidige stressvolle werkomgeving en uitdagende economie is het belangrijker dan ooit omin staat om er even helemaal tussenuit te zijn en te ontspannen.Maar met de economische onzekerheid van vandaag aarzelt u om het geld uit te geven aan een familievakantie, uit angst dat het geld later nodig zal zijn.

Elke arts of therapeut zal u vertellen dat u tijd moet vrijmaken van dewerkstress is een noodzakelijke manier om lichaam en geest weer op te laden.Het kan de gezondheid verbeteren en het vermogen van het lichaam herstellen om infecties te bestrijden en stress te weerstaan.De behoefte aan vakanties en vrije tijd buiten het werk is belangrijker dan ooit.Maar met een krimpende economie en een onzekere arbeidsmarkt kunnen steeds minder mensen het zich veroorloven om met hun gezin op vakantie te gaan.

Dit hoeft niet het geval te zijn.De afgelopen jaren hebben er enorme veranderingen plaatsgevonden op de vakantiemarkt.Er zijn nieuwe opties beschikbaar voor gezinnen die samen op vakantie willen en geen enorme infusies van contant geld nodig hebben.Het is een nieuwe markt en het vertegenwoordigt een complete verschuiving in de manier waarop we denken over onze vakantietijd.

Timeshares, all-inclusive resorts en villaverhuur moeten nu concurreren met bestemmingsclubs,ruilprogramma’s, puntenprogramma’s, een groothandelsmarkt voor vakanties en wat nu een enorm concurrerende markt voor cottage-verhuur is.Wist je dat je eigenlijk een huisje kunt huren en het als een “all inclusive” pakket kunt krijgen?Dit was 10 jaar geleden niet mogelijk, maar nu wel.

Laat werk of een slechte economie u er niet van weerhouden om te profiteren van al deze nieuwe en geweldige alternatieven voor gezinsvakanties.De risico’s zijn veel te groot en de beloningen zijn nog groter.Tijd voor het gezin van hoge kwaliteit verbetert de gezondheid en creëert een solide, stabiele en gezonde omgeving.Het is een van de beste en meest effectieve methoden om stress te verminderen en uiteindelijk verhoogt het zelfs de productiviteit.

Geniet van uw vrije tijd.Breng het graag door met uw familie en uw vrienden en zorg ervoor dat u uw welverdiende pauze krijgt van uw werk.Veel plezier!

Je bent misschien geïnteresseerd in