1. Homepage
  2. Wetenschap

De wind inspireert het allemaal: de drijvende kracht achter Chicago Fashion Schools

De wind inspireert het allemaal: de drijvende kracht achter Chicago Fashion Schools
0

De wind inspireert alles: de drijvende kracht achter de modescholen in Chicago

Chicago, de ‘winderige stad’, staat bekend om zijn multiculturele bevolking enzijn dramatische architectuur en liefde voor kunst.

Chicago heeft in detail:

1.minstens 3 miljoen mensen

2.havens, parken, stranden, clubs en etnische restaurants

3.46 km aan het meer, musea, buurtfestivals en culturele bezienswaardigheden

Mensen bezoeken de stad net zo vaak als wind.Ook geven toeristen de voorkeur aan de gastvrijheid van de mensen in het middenwesten.Ze vertellen ook hoe leuk het is om naar tentoonstellingen te gaan in musea als Degas, Monet en de grillige “Cows on Parade” van de zomer van 1999.

De bedrijven vermengden zich met het multicultureleaspecten van de stad zouden de stuwende “winden” zijn die creativiteit stimuleren bij mensen die Chicago bezoeken of er studeren.Zoals altijd is het onvermijdelijk om modescholen te hebben in een stad die kunst en dynamiek van cultuur vieren en ondersteunen.

Hier volgen enkele prominente modeontwerpscholen in Illinois:

1.De International Academy of Design and Technology is gevestigd in Chicago.

Het instituut biedt de volgende opleidingen:

• Bachelor of Fine Arts,Major in Modeontwerp en Marketing

• Associate of Applied Science in Modeontwerp en Marketing

Het curriculum van Mode en Design assimileert de studie van nieuwe trends en innovaties in debloeiende internationale mode-industrie met de beheersing van traditionele vaardigheden, waardoor zowel mode-amateurs als -meesters een holistische achtergrond krijgen als het gaat om ontwerpen.

• Bachelor of Arts, Major in MerchandisingManagement

• Associate of Applied Science in Merchandising Management

Het programma Merchandising Management biedt studenten en professionals de mogelijkheid om te strijden op de arbeidsmarkt door integratietheoretische concepten met praktische implementaties.Studenten kunnen er echter zeker van zijn dat hun vaardigheden op het gebied van het ontwikkelen van geschikte visuele weergaven en het gebruik van de juiste zakelijke praktijken en schalen na hun afstuderen zijn aangescherpt om hen te helpen winstgevend te worden op de lange termijn.

2.Het Illinois Institute of Art is voornamelijk gevestigd in Schaumburg.De opleidingen die ze aanbieden verschillen per locatie.

Het Illinois Institute of Art is eigenlijk een vereniging van scholen op verschillende locaties.Gezamenlijk wordt het Art Institute beschouwd als toonaangevend op het gebied van onderwijs in toegepaste wetenschappen.

Hun cursussen, zoals Fashion Marketing en Fashion Design, worden regelmatig geherstructureerd om ideeën uit debrancheadviseurs, leiders en werkgevers voor relevantie en praktische toepassingen in de markt.

Het Art Institute beschikt ook over doorgewinterde faculteitsleden die ook zijn aangesloten bij de lokale gemeenschap van functies.Dit biedt studenten dus voldoende gelegenheden voor overleg met professionals uit de industrie en praktiserende ontwerpers.Naarmate de kennis en vaardigheden van studenten tijdens de programma’s verbeteren, moeten ze een eerste ontwerp plannen en dit uitvoeren tot een afgewerkt product om hun verblijf in de instelling af te ronden.

3.International Academy of Design and Technology

De school heeft campussen in Chicago, Los Angeles en Orlando.Ze bieden programmagebieden en een verscheidenheid aan graadniveaus die zijn ontworpen om te passen bij jouw unieke loopbaantraject.Ze bieden in detail:

• Diploma in modeontwerp

• Diploma in merchandising en modemarketing

Dit zijnslechts drie van de overvloed aan scholen in deze stad.De beslissing ligt nu in jouw hand.Binnen de “windy city” zijn wedstrijden en strenge trainingen vanuit verschillende plaatsen in de banenarena.Waar denk je dat de “wil van de wind in jou” jou en je hoge verwachtingen om het groots te maken in de mode-industrie zal brengen?

Je bent misschien geïnteresseerd in