1. Hoofdpagina
  2. Wetenschap

Er is een ruime keuze aan onderwijsmogelijkheden in de staat Arizona, om aan elke wens te voldoen

Er is een ruime keuze aan onderwijsmogelijkheden in de staat Arizona, om aan elke wens te voldoen
0

Er is een ruime keuze aan onderwijsmogelijkheden in de staat Arizona, om aan elke ambitie te voldoen

Een andere zeer gerespecteerde community college heeft drie hoofdcampussen.Het Central Arizona College opereert vanuit Signal Peak in Coolidge, Aravaipa in Winkelman en de Superstition Mountain-campus bij Apache Junction.Het college biedt opleidingen en beroepscertificaten aan.De studentenorganisatie wordt aangemoedigd om aan sport deel te nemen en er zijn verschillende teams.Zowel mannen als vrouwen hebben teams in basketbal, cross country, atletiek en rodeo.Er is ook een damessoftbalteam en een herenhonkbalteam.

Er zijn hogescholen die ook losse vakken geven en een daarvan is het University of Arizona College ofApotheek in Tucson.De universiteitscampus bevindt zich op de universiteit en werd opgericht in 1947. Studenten volgen een vierjarig Doctor of Pharmacy-programma.Het college heeft een uitstekende reputatie en werd vierde in de poll van America’s Best Graduate Schools.

Southwestern College is een christelijke instelling, gevestigd in Phoenix.Het college reikt regionaal erkende graden uit in christelijke bedieningen, bedrijfskunde, gedragsgezondheid, bijbelstudies, gezinsstudies, muziekbediening en muziekeducatie.Er zijn ook programma’s in basisonderwijs en secundair onderwijs.

Glendale College is een andere community college en dit college in Arizona biedt Associate Degree-programma’s, branchetrainingen en certificaatprogramma’s.De hoofdcampus bevindt zich in Glendale.Het werd geopend voor toelating in 1965. Naast academisch succes is het universiteitsvoetbalteam ook succesvol geweest.

Het Yavapai College is een community college in Yavapai County met de hoofdcampus in Prescotten andere campussen in Clarkdale, Prescott Valley, Chino Valley en Sedona.Dit college in Arizona biedt zes Associate Degree-programma’s in Arts of Science, Business, Arts in Elementary Education, Fine Arts, General Studies en Applied Science.Het college loopt voorop op het gebied van sport met herenteams voor honkbal, basketbal en voetbal.Vrouwen hebben teams in basketbal, cross country en volleybal.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter