1. Homepage
  2. Gezondheid

Dingen om te weten bij het kiezen van een ziektekostenverzekering (2)

Dingen om te weten bij het kiezen van een ziektekostenverzekering (2)
0

Wat u moet weten bij het kiezen van een ziektekostenverzekering

Zorgverzekeringen lijken steeds duurder te worden.Het is echter zeker leuk om te hebben voor het geval er een ongeluk of een andere onvoorziene gebeurtenis gebeurt.U moet ongetwijfeld goed op de hoogte blijven.Dit artikel bevat enkele nuttige ideeën over ziektekostenverzekeringen. Lees verder:

Zorg er bij het afsluiten van een ziektekostenverzekering voor dat de verzekeringsvoorwaarden van de verzekeringspolis aan uw vereisten voldoen.Veel ziektekostenverzekeringen sluiten nu alle reeds bestaande medische aandoeningen uit.Zorg ervoor dat u de financiële en gezondheidsimplicaties van deze beperking volledig begrijpt wanneer u overweegt of de zorgverzekering geschikt voor u is.

Als u bang bent ontslagen te worden, kunt uoverweeg om u in te schrijven voor een plan met een lage premie.Aangezien het overheidsprogramma dat een groot deel van de kosten van COBRA compenseerde, is beëindigd, zou het voortzetten van uw verzekeringsdekking in het geval van een ontslag volledig uit uw eigen zak komen, wat erg moeilijk zou kunnen zijn als uw premie hoog is.

Overweeg om een ​​HSA-account aan te maken wanneer u uw eigen zorgverzekering afsluit.Hiermee kunt u spaargeld voor belasting opzij zetten dat u kunt gebruiken voor het betalen van uw eigen risico en andere zorgkosten.Je hebt een door de HSA goedgekeurd gezondheidsplan nodig.

Zelfs als je denkt dat je het niet nodig hebt, is het nog steeds geen goed idee om te gaanzonder zorgverzekering.Het geld dat u aan premies bespaart, zal niet ver gaan als u wordt getroffen door een onverwachte ziekte of een ander medisch noodgeval.Deze kunnen uw spaargeld zeer snel wegvagen en tot een faillissement leiden.

Meer informatie over het lezen van uw Uitleg van Voordelen (EOB) verklaringen die door uw verzekeraar worden verstrekt.Deze verklaringen laten precies zien welke voordelen werden toegepast op elke zorgprocedure en waarvoor u als patiënt verantwoordelijk bent.Dit is echter niet de rekening, dus probeer deze niet af te betalen, uw verzekeraar stuurt u een aparte factuur.

Zorg ervoor dat u een ziektekostenverzekering voor uw huisdier afsluit terwijlHij is jong.Ongelukken kunnen huisdieren op elke leeftijd overkomen, en net als bij mensen is een verzekering duurder voor oudere huisdieren.Katten en honden die ouder zijn dan tien jaar kunnen zelfs geen nieuwe ziektekostenverzekering voor huisdieren krijgen.Bovendien kunnen huisdieren met een reeds bestaande aandoening mogelijk geen ziektekostenverzekering afsluiten.

Als u een verzekering nodig heeft voor uw gezondheid maar niet veel geld beschikbaar heeft, is er eengeweldige optie voor studenten.Veel universiteiten bieden speciale prijzen voor mensen die daar studeren en de prijzen zijn veel beter dan de gemiddelde prijzen voor gezondheidszorg op de markt.

Probeer bij de ziektekostenverzekering van je ouders te blijvenzo lang mogelijk plannen.Als je ouders een goede carrière en een geweldig verzekeringsplan hebben en bereid zijn je te dekken, neem ze dan op.In sommige staten kun je zelfs tot je 30e gedekt blijven door de ziektekostenverzekering van je ouders.

Nu weet je het!Hopelijk leest u enkele ideeën die u zullen helpen bij beslissingen over uw ziektekostenverzekering.Het is begrijpelijk dat, nu de kosten van verzekeringen in het algemeen stijgen, u de juiste dekking tegen de juiste prijs moet hebben.Gebruik de tips die van toepassing zijn op uw eigen omstandigheden.Wees voorbereid op het onverwachte.

Je bent misschien geïnteresseerd in