1. Homepage
  2. Wetenschap

Dingen om te zien en te doen in Durham voor de natuurliefhebber

Dingen om te zien en te doen in Durham voor de natuurliefhebber
0

Dingen om te zien en te doen in Durham voor de natuurliefhebber

Met een eindeloze lijst van fascinerende dingen om te zien en te doen, is het niet verwonderlijk dat Durham een ​​verbazingwekkende5,2 miljoen bezoekers per jaar.De meesten van hen komen om de rijkdom aan natuur- en wetenschapsactiviteiten te ervaren die deze geweldige stad te bieden heeft.

Je zou meer dan een dag nodig hebben om alles in The Museum of Life te zienen Science, een innovatief, ultramodern centrum voor wetenschap en technologie binnen en buiten.

De tentoonstelling ‘Explore the Wild’ in dit museum neemt je mee op een fascinerende reisover een promenade van 230 meter waar u maki’s, rode wolven en zwarte beren kunt zien in een beschermde natuurlijke omgeving.Er zijn tal van mogelijkheden om dit dynamische natuurlijke landschap van dichtbij te bekijken via de vele natuurlijke observatiegebieden, buitenmicroscopen, veldcamera’s en geavanceerde technologie.

Het museum herbergt ook het grootste vlinderhuisaan de oostkust, The Magic Wings Butterfly House.Deze tropische serre van drie verdiepingen herbergt duizenden exotische en zeldzame vlindersoorten, bomen uit het tropische regenwoud, een bloeiende weide en perken met kleurrijke bloemen, evenals een beektuin.

Ookin het museum bevindt zich het Bayer CropScience Insectarium, met meer dan 25 soorten inheemse en exotische insecten, insectenroofdieren en een enorm assortiment opgezette exemplaren van over de hele wereld.

Het Duke Lemur Center,een onderzoeks- en studiecentrum is de thuisbasis van de 260 maki’s, de grootste populatie van deze halfapen buiten hun geboorteland Madagaskar.Je moet van tevoren een afspraak maken om binnen te komen.

Dwaal rond de unieke rotsformaties en de fascinerende wilde bloemen in Penny’s Bend Nature Preserve, een schiereiland van 34 hectare dat is gevormdbij de rivier de Eno.

In het recreatiegebied Rollingview State, langs de oevers van Falls Lake, kunt u genieten van de natuur op zijn best met veel vogels kijken, vissen, varen en zeilen, watersurfen, zwemmen en waterskiën, maar ook wandelen en kamperen.

Voor liefhebbers van kajakken en kanoën biedt de Frog Hollow Canoe & Kayak Service begeleide individuele en groepsrondleidingen.

Bezoek de kleurrijke Sarah P. Duke Gardens van 25 hectare.Met meer dan 200 soorten exotische bloemen is het geen wonder dat het vaak het ‘kroonjuweel van Duke U

Je bent misschien geïnteresseerd in