1. Homepage
  2. Cyberbeveiliging

Top 10 meest voorkomende nieuwjaarsresoluties voor 2006

Top 10 meest voorkomende nieuwjaarsresoluties voor 2006
0

Top 10 meest voorkomende goede voornemens voor het nieuwe jaar voor 2006

Aan het begin van het nieuwe jaar maken de meesten van ons een paar goede voornemens.Deze helpen iedereen om het hele jaar door dingen in perspectief te houden.Voornemens zijn vaak doelen die we hopen te bereiken.

De meest voorkomende voornemens voor 2006 zijn:

1.Stel rampenbeheerplannen op om zowel familie als bedrijf te beschermen tegen onverwachte calamiteiten.

2.Focus op gezondheid en fitheid.Dit is het belangrijkst geworden en de wereldwijde trend laat zien dat de meeste mensen gezondheid en fitheid als primaire doelstelling voor 2006 stellen.gezondheid in plaats van ziekten zoals kanker, diabetes, hypertensie en meer.

3.Breng meer tijd door met het gezin.Familie is erg belangrijk geworden en voor velen komt professioneel succes op de tweede plaats.Vervulling betekent meer dan rijkdom en het beklimmen van de bedrijfsladder.

4.Financiën is een doel dat het meest wordt gemaakt.Sommigen willen een bepaald doel bereiken, zoals hun eerste miljoen verdienen voor anderen, de resolutie was om uit de schuldenval te komen.Een goed financieel plan maken zodat de inkomsten overeenkomen met de uitgaven.

5.Vrijwilligerswerk, laat zien dat je om anderen geeft door anderen te helpen.Wereld over natuurlijke en andere calamiteiten hebben velen aan het hart getrokken.De gebeurtenissen hebben sommigen geïnspireerd om hun leven onder de loep te nemen.Velen hebben besloten minder egoïstisch te zijn en vrijwilligerswerk te doen.Een aantal dichter bij huis en werk en een aantal verspreid over de wereld waar een tsunami, cyclonen en aardbeving velen zonder huis en haard hebben achtergelaten.

6.Techneuten besloten de beveiliging te verbeteren, spam, adware en spyware te bestrijden en de cyberwereld naar nieuwe grenzen te leiden.

7.Gamers besloten niet alleen alle games te proberen, maar ook een leven buiten de gamewereld te leiden.Om het heft in eigen handen te nemen en een volledig schema te maken met studie, gezondheid, fitness, tijd voor het gezin, vrienden maken en natuurlijk gamen.

8.De carrièregerichte mensen besloten om doelen te bereiken, maar om teleurstellingen te accepteren, beleefd te zijn tegen iedereen, een leider in hun eigen vakgebied en georganiseerd.

9.Velen besloten om bewust subtiele veranderingen in hun levensstijl aan te brengen, waaronder: meditatie, stressverlichtende technieken, naar muziek luisteren, een gezonde levensstijl volgen, sporten, hun opleiding voortzetten en veel interessante mensen ontmoeten.

10.Het versterken van relaties is een doel waar velen naar streefden.De oplossing is om positief te blijven, zelfrespect te hebben, zorgzaam te zijn en een evenwichtige relatie te zoeken waarin zowel geven als nemen een rol spelen.

Over de hele wereld de meest populaireresoluties waren: gezondheid en fitheid, loopbaanontwikkeling en duurzame relaties.Velen keken naar 2005 en keken goed naar zichzelf en waar ze naartoe gingen.Gebeurtenissen in 2005 hebben mensen laten zien dat het leven te kort en te kostbaar is om te worden weggegooid.Men moet in het leven verder kijken dan persoonlijke doelen en aan de wereld als geheel denken.Beveiliging tegen aanvallen, vrede en voorspoed, gekoppeld aan een gezamenlijk optreden om door de natuur veroorzaakte rampen te boven te komen, leken de meeste mensen bezig te houden.

Je bent misschien geïnteresseerd in