1. Homepage
  2. Wetenschap

Trucs om nu te beginnen met het verbeteren van je uiterlijk (7)

Trucs om nu te beginnen met het verbeteren van je uiterlijk (7)
0

Trucs om nu te beginnen met het verbeteren van uw uiterlijk

Er goed uitzien kan een fulltimebaan zijn, maar u kunt er ook op een slimme manier mooi uitzien.Er zijn verschillende manieren waarop je jezelf er goed uit kunt laten zien zonder veel tijd of geld in het proces te investeren.Met dit artikel kun je profiteren van wat schoonheidsprofessionals al weten.

Als je bang bent dat je pas gelakte nagels gaan uitlopen, kun je ze beschermen met een dun laagje van watsoort olie.Doe een druppel olijfolie op je handpalm en wrijf het over de nagels, of nog makkelijker, gebruik een blikje olijfolie kookspray en geef elke vinger een heel klein beetje kookspray.De olie vormt een beschermende barrière die ervoor zorgt dat de nagellak niet uitloopt.

Om kleine ogen groter te laten lijken, kunt u uw onderste waterlijn omlijnen met een witte of perzikkleurige eyeliner.Door de kleur van uw waterlijn lichter te maken, zodat deze beter aansluit bij het witte deel van uw oog, kunt u de illusie wekken dat uw ogen groter en helderder zijn dan ze in werkelijkheid zijn.

Gebruik crèmereinigingsmiddelen, vooral op je gezicht.Zeep kan je huid uitdrogen en ervoor zorgen dat de huid er verweerd en ouder uitziet.Houd je huid mooi door reinigingsmiddelen te gebruiken die meer op lotion en crème lijken en minder op een agressieve reiniger.Je huid zal je dankbaar zijn voor de verandering in schoonheidsproducten.

Gebruik conditioner op je benen.Dezelfde conditioners die u gebruikt om uw lokken te behandelen, kunnen worden gebruikt om uw scheerschuim te vervangen.Conditioners zijn goedkoper en hebben een langere houdbaarheid dan uw gebruikelijke crèmes.Je kunt ook douchetijd besparen doordat je niet met meer dan één product hoeft te rommelen.

Laat je haar één keer per jaar professioneel knippen.Veel mensen proberen te vermijden om naar de salon te gaan, maar de waarheid is dat een goed kapsel een wereld van verschil kan maken in de manier waarop je eruit ziet.Experimenteer met een andere haarkleur of een andere lengte en je zult je veel beter voelen over je uiterlijk en ook nog eens veel complimenten krijgen.

Ga nooit naar bed met je make-up opje gezicht.Dit veroorzaakt meer schade dan alleen het verpesten van een goede kussensloop.Je poriën raken extreem verstopt en je krijgt veel oneffenheden.Als u elke avond de tijd neemt om uw gezicht te wassen, zult u er zeker jarenlang profijt van hebben.

Doe elke dag lippenbalsem op.Lippenbalsem is een essentieel ingrediënt om je lippen mooi te houden.Je moet het ’s avonds op je lippen aanbrengen als je naar bed gaat, en ’s ochtends voordat je lippenstift of gloss op je lippen aanbrengt.Je lippen blijven er jonger en voller uitzien.

Het regelmatig masseren van je slapen en de omliggende gebieden kan helpen diepe schaduwen en hardnekkige wallen te verwijderen.Gebruik je favoriete vochtinbrengende crème en wrijf grondig in.Dit helpt de donkere kleur van het weefsel te vervagen, door de bloedsomloop in het gebied te verbeteren, en het geeft je een frissere uitstraling.

Er goed uitzien is zowel een kunst als een kunstwetenschap.De bovenstaande tips zijn bedoeld om u te helpen begrijpen wat er bekend is over de wetenschap van schoonheid, en om u te helpen uw eigen persoonlijke tintje toe te voegen, zodat u er uniek en interessant uit kunt zien.Stop met het verspillen van tijd en geld aan schoonheidstrucs en begin er vandaag nog goed uit te zien.

Je bent misschien geïnteresseerd in