1. Homepage
  2. Nieuws

De nieuwsmedia gebruiken om beter Spaans te leren

De nieuwsmedia gebruiken om beter Spaans te leren
0

De nieuwsmedia gebruiken om beter Spaans te leren

Voor de meeste mensen is nieuws een onderdeel van het leven.Ze luisteren naar het avondnieuws om op de hoogte te blijven van het komende weer of om erachter te komen wat er die dag in hun omgeving gebeurt.Ze kopen kranten om grip te krijgen op de lokale politiek.Je kunt ook de nieuwsmedia gebruiken om beter Spaans te leren.

Een manier om nieuws te ontvangen om beter Spaans te leren, is door je te abonneren op een Spaanstalige krant.U kunt informatie krijgen over hoe u dat kunt doen via uw plaatselijke bibliotheek.Zij hebben de contactgegevens van de kranten, dus u hoeft alleen maar contact met hen op te nemen en uw bestelling te plaatsen.

Zodra u de krant heeft, kunt u proberen te lezende artikelen.In het begin heb je misschien problemen, maar ga door.Gebruik een vertaalwoordenboek.Zoek waar mogelijk ook via andere bronnen meer over het verhaal.

Kijk of wat je begrijpt terwijl je Spaans probeert te leren, overeenkomt met wat je ontdekt in je eigen taal.Soms is het perspectief anders, waardoor er een discrepantie ontstaat tussen de twee verhalen.Dit maakt het lezen alleen maar interessanter.Het helpt je Spaans op een heel ander niveau te leren.

Als je problemen hebt met het vinden van een Spaanstalige krant, kun je online artikelen uit Spaanse kranten vinden.Zoek onder ‘Spaanstalige krant’ en u vindt verschillende keuzes van online kranten uit de hele Spaanstalige wereld.

U kunt deze op dezelfde manier behandelen als de krantendie per post aankomen.Vertaal ze en probeer hun betekenis te begrijpen.Een andere manier om Spaans te leren via het nieuws is door een Engelstalige krant op te zoeken.

Druk een pagina af.Vraag vervolgens, als je de mogelijkheid hebt, een vertaling naar het Spaans aan.Print dit uit en je kunt ze vergelijken om beter Spaans te leren.U zult een goed begrip hebben van het verhaal en van de manier waarop de woorden worden gebruikt om het te vertellen.

Een andere vorm van nieuwsmedia die u kunt gebruiken om Spaans te leren, is televisienieuws.Vroeger hadden maar weinig mensen in de VS toegang tot Spaanse televisiestations.Nu is er een verscheidenheid aan Spaanse taalzenders om uit te kiezen.Daarnaast is er nieuws over vrijwel elk van hen.

Als je Spaans wilt leren door naar het nieuws te kijken, heb je twee keuzes.Ten eerste kun je jezelf op de proef stellen door het in realtime te bekijken.Dit geeft je oefening in het aanpassen aan de cadans van het gesproken woord.Je zult versteld staan ​​hoeveel je uit de uitzending haalt als je goed luistert.

De tweede optie is om de uitzending op te nemen en beetje bij beetje te bekijken.Op deze manier kun je dieper Spaans leren door elk woord te vertalen.Het zal meer tijd kosten, maar u zult Spaanse woordenschat leren die up-to-date is.Je bent ook op de hoogte van actuele gebeurtenissen in Spaanssprekende landen.

De nieuwsmedia gebruiken om beter Spaans te leren is een goede keuze voor iemand die het druk heeft.Het kost niet veel tijd, zelfs niet als je vertaalt.Bovendien blijf je op de hoogte terwijl je Spaans beter leert dan ooit tevoren.

Je bent misschien geïnteresseerd in