1. Homepage
  2. Nieuws

Videostreaming – Wie heeft televisie nodig?

Videostreaming – Wie heeft televisie nodig?
0

Videostreaming: wie heeft televisie nodig?

Het gaf me een bevredigend gevoel toen ik onlangs een website tegenkwam die me vertelde dat een band waar ik altijd van heb genoten terug issamen nadat ze een paar jaar geleden uit elkaar gingen.

Deze groep trad al 30 jaar op voor volle zalen.Toen kwam hun afscheidsconcerttournee en iedereen dacht dat ze alleen over deze groep zouden horen in de context van geschiedenis en aftelshows die specifiek zijn voor het decennium.

Vandaag touren twee van de oorspronkelijke leden op een beperktebasis.Het algemene gevoel van de band is iets anders dan dat van de originele band, maar het is meeslepend genoeg om de carrière van deze nieuwe, maar toch klassieke band weer op te pakken.

Hoe weet ik dat?deze?Heb ik erover gelezen?

Nee!Deze informatie kwam in de vorm van een vijftien minuten durende videostream met de twee belangrijkste artiesten in de band.Ze spraken openhartig over de hervorming van de groep en de nieuwe vereenvoudigde klank en regie.Ze spraken over de emotionele moeilijkheden die ze ervoeren toen de groep hun eigen weg ging en hoe een eenmalig optreden beloofd door het duo de weg vrijmaakte voor een nieuw album, een tournee en een nieuw leven voor deze gerespecteerde band.Statistieken gaven aan dat ik niet de enige was met mijn enthousiasme voor deze nieuwe carrièrerimpel.

Videostreams reageren op een on-demand generatie.U kunt de websites van nieuwsorganisaties bezoeken en videostreams bekijken van het nieuws dat u wilt zien.In sommige gevallen wordt dit gezien als een uitbreiding op nieuwsuitzendingen op televisie, maar voor sommigen is dit een vervanging op aanvraag voor nieuwsuitzendingen op televisie.Zelfs kranten spelen in op de on demand-wereld en plaatsen ondersteunende videostreaming op hun websites voor wie geïnteresseerd is in een meer persoonlijke kijk op het ochtendnieuws.

Forbes.com en tal van andere siteswebsites bieden uitgebreide berichtgeving via videostreaming en hun marketingstrategie is om bekend te maken dat deze berichtgeving nieuws op aanvraag en online is.Deze bedrijven zijn niet op zoek naar terrestrische zenders om hun videostreams naartoe te sturen, ze vertrouwen consistent op online videostreams en hun succes blijft groeien.

Nieuwsverslaggevers die ooit een plaats hadden opterrestrische televisie vindt nu ongewoon succes in online nieuwsverslaggeving.Uitgebreide sets worden ontworpen (of gemaakt door het gebruik van groene schermen).Deze online videostreams brengen dezelfde nieuwsmakers die u op gewone televisie tegenkomt bij u thuis en op uw tijd.

Veel van deze videostreams worden mogelijk gemaakt door de verkoop van typische videoadvertenties dievoorafgaat aan de eigenlijke videoclip, waardoor het eindproduct gratis is voor de online gebruiker.

De groei van videostreams heeft invloed op nationaal en internationaal nieuws, zakelijke prognoses, entertainment en muziek.

Wat misschien wel het meest verrassend is, is dat degenen die in het verleden misschien informatie via televisie wilden delen, nu meer dan tevreden zijn om hun boodschap rechtstreeks aan de mensen over te brengen en hen in staat te stellen naar hungemak.Velen vragen zich af waarom ze video op een andere manier beschikbaar zouden willen maken.

Veel visuele consumenten zijn geneigd het eens te zijn met het sentiment.

Je bent misschien geïnteresseerd in