1. Homepage
  2. Nieuws

Virgin Islands Daily News: de krant van de Amerikaanse Maagdeneilanden

Virgin Islands Daily News: de krant van de Amerikaanse Maagdeneilanden
0

Virgin Islands Daily News: The US Virgin Islands Newspaper

Samenvatting: The Virgin Islands Daily News is slechts een van de vele kranten op de Amerikaanse Maagdeneilanden.

Is het lezen van de krant terwijl u koffie drinkt een onderdeel van uw vroege ochtendroutine?Zo ja, hoe zou u zich voelen als u een ontspannen vakantie op een prachtig eiland doorbrengt en erachter komt dat er geen krant is?Het zou voelen alsof je niet kunt ontbijten omdat er geen eten is.Zo onvolledig zou je ochtend zijn als de krant zo belangrijk is om je dag mee te beginnen.Maak je geen zorgen meer, want de Amerikaanse Maagdeneilanden hebben het Virgin Islands Daily News.Het bevat nieuws en informatie lokaal en over de hele wereld.U zult niet dagelijks nieuws missen terwijl u de beste vakantie in uw leven heeft.’s Ochtends kunt u heerlijk achterover leunen terwijl u geniet van uw koffie en de krant.Wat wil je nog meer?

Het is waarschijnlijk dat elke plaats krantenpublicaties heeft, vooral die plaatsen waar vakantiegangers komen.The Virgin Islands Daily News is de krant van de Amerikaanse Maagdeneilanden met algemene informatie zoals nieuws, zaken, entertainment, sport, wetenschap (gezondheid) en samenleving (politiek).Het is de toonaangevende krant op de Amerikaanse Maagdeneilanden en wordt in het Engels gepresenteerd.Naast de Virgin Islands Daily News zijn er ook andere kranten op de Amerikaanse Maagdeneilanden, namelijk;St. Croix Source, St. John Source, St. John Times, St. Thomas Source, Tradewinds of St. John, and the Virgin Islands Business Journal en St. Thomas This Week Magazine.

Deze kranten, vooral de Virgin Islands Daily News, verschillen eigenlijk niet van onze lokale kranten.Ze bevatten informatie over wat er gebeurt op alle drie de eilanden, St. Croix, St. John en St. Thomas en over de hele wereld.Hoewel sommige kranten een naam hebben op een bepaald eiland, zoals St. Croix Source, betekent dit niet dat het alleen nieuws over de lokale bevolking bevat.Het bevat ook al het belangrijke nieuws en informatie in alle Amerikaanse Maagdeneilanden en zelfs in andere landen van de wereld.

De secties van de Virgin Islands Daily News en alle andere kranten inde Amerikaanse Maagdeneilanden bevatten Home, My VI Daily News, Business, Sports, Features, Editorial Opinions, Contract and Cronies, Deadly Force, Doodsbrieven, Records, Local Calendar, Properties in Paradise, Business Directory, Online Media Kit, Print Advertising, WeddingGids en neem contact met ons op.

De Virgin Islands Daily News is ook toegankelijk via internet.Hetzelfde geldt voor de andere kranten op de Amerikaanse Maagdeneilanden, ze hebben allemaal websites voor degenen die het nieuws liever online lezen.

Je bent misschien geïnteresseerd in