1. Homepage
  2. Onderwijs

Beroepsscholen in Chicago

Beroepsscholen in Chicago
0

Vakscholen in Chicago

Een vakschool is een instelling die wordt gerund met als doel de studenten de nodige vaardigheden bij te brengen om bepaalde taken uit te voeren.Deze scholen streven niet naar een vrije kunstopleiding, maar bieden werkspecifieke vaardigheden aan.

Beroepsonderwijs dat in het verleden werd aangeboden, was meestal gericht op specifieke beroepen, zoals automonteur wordenof lasser.Dergelijke training en opleiding werden toen geassocieerd met de activiteiten van lagere sociale klassen.Als gevolg hiervan kregen scholen voor beroepsonderwijs een stigma.Jongeren gaan voor hun opleiding liever naar universiteiten en hogescholen dan naar beroepsscholen.

In de loop van de tijd begint de arbeidsmarkt zich echter te ontwikkelen tot een meer gespecialiseerde markt.Steeds meer economieën vragen steeds meer gespecialiseerde vaardigheden van de beroepsbevolking.

Overheden en bedrijven beginnen nu te investeren in beroepsonderwijs via door de overheid gefinancierde opleidingsorganisaties en gesubsidieerde leerling- of stage-initiatieven omvoorzien in hun behoefte aan meer mensen met gespecialiseerde vaardigheden.Mede hierdoor wordt het beroepsonderwijs op post-secundair niveau nu verzorgd door een technisch instituut of door een lokale community college.

Het beroepsonderwijs is in de loop der jaren gediversifieerd en nubestaat om trainingen te geven in sectoren zoals detailhandel, toerisme, informatietechnologie, begrafenisdiensten en cosmetica, evenals in de traditionele ambachten en huisnijverheid.Mensen hebben nu een ruime keuze aan beroepsopleidingen om uit te kiezen om hen persoonlijk uit te rusten met vaardigheden voor hun gekozen baan.

Als u op zoek bent naar scholen voor beroepsonderwijs in Chicago, kunt u vindeneen aantal online.Als je ernaar uitkijkt om een ​​bepaalde technische vaardigheid aan te scherpen om een ​​baan te krijgen, kan een goede vakschool je wellicht de opleiding bieden waarnaar je op zoek bent.Er zijn overal in Chicago vakscholen die een breed scala aan vakopleidingen aanbieden.

Er is de Chicago School of Massage Therapy voor degenen onder u die toekomstige massagespecialisten willen worden.Er is ook het Cooking and Hospitality Institute of Chicago voor degenen die een culinair pad naar succes willen volgen.De American Academy of Art in Chicago biedt ook beroepsopleidingen aan voor diegenen die geïnteresseerd zijn in grafische vormgeving, commerciële kunst en illustratie.

Er zijn veel meer beroepsopleidingen in Chicago die een breed aanbod biedenvan training en opleiding voor degenen onder u die hun beroepsvaardigheden willen verbeteren of verder ontwikkelen.Dergelijke vaardigheden kunnen u helpen slagen in een gekozen carrière die u kiest.

Je bent misschien geïnteresseerd in