1. Homepage
  2. Nieuws

Vodafone biedt gestreamd nieuws aan

Vodafone biedt gestreamd nieuws aan
0

Vodafone biedt gestreamd nieuws aan

Vodafone 3G-klanten kunnen nu een live gestreamd televisienieuwsbulletin bekijken op hun 3G-mobiel, net zoals ze op de doos zouden zienthuis.

In een Nieuw-Zeeland dat vandaag voor het eerst werd aangekondigd, levert Vodafone in samenwerking met Prime News 3G-klanten “Prime News: First at 5.30” dagelijks als onderdeel van Sky Newsgestreamd kanaal.Prime is eigendom van Sky in Nieuw-Zeeland.

Tim Nichols, hoofd van Vodafone live!zegt dat dit een belangrijke mijlpaal is voor Vodafone live!Mobiele tv en markeert de eerste evolutie van de service sinds de lancering acht maanden geleden.

“Voor het eerst kunnen we nu een hele show aanbieden om tegelijkertijd op je mobiel te bekijkenhet wordt uitgezonden op het tv-netwerk. Het feit dat het een nieuwsshow is, is bijzonder relevant in de snelle wereld van vandaag, aangezien velen van ons op de hoogte moeten blijven, maar niet vaak thuiskomen voor het nieuws,” zegt Tim.

Vodafone houdt de kijktrends nauwlettend in de gaten sinds de lancering van 3G om een ​​service te bieden die is afgestemd op de gewoonten van de klant.Sinds de lancering blijkt uit cijfers dat het mobiele kanaal van Sky News het populairst is onder klanten, met piekmomenten rond lunchtijd, ’s avonds vroeg en ’s avonds laat.

“Als resultaat van deze trends is Vodafone een samenwerking aangegaan met Prime om klanten een gestreamde bulletin-service te bieden op een moment dat ze het meest om nieuws vragen – de vroege avond”, zegt Tim.

“Vodafone live! Mobiele tv met 3G betekent dat u nieuws kunt ontvangen op een manier die bij uw levensstijl past. Of u nu in de bus staat te wachten in de file of laat moet werken, het nieuws is binnen handbereik.”

Mad4mobilephones.com heeft de service beoordeeld en deze is uitstekend vanuit het oogpunt van de gebruiker.Vodafone Live blijft innovatie bieden op het gebied van 3G-services.

Je bent misschien geïnteresseerd in