1. Homepage
  2. Wetenschap

Gewichtsverlies De geneeskunde-maatschappij doet ons geloven dat wetenschap het antwoord is

Gewichtsverlies De geneeskunde-maatschappij doet ons geloven dat wetenschap het antwoord is
0

De medicijnmaatschappij voor gewichtsverlies doet ons geloven dat wetenschap het antwoord is

We leven in een samenleving waarin we geloven dat de moderne wetenschap antwoorden kan bieden opal onze vragen en zorgen.Een van die dingen zijn medicijnen voor gewichtsverlies, dus zou je überhaupt moeten overwegen om een ​​of ander medicijn te gebruiken?

De waarheid is dat veel van wat ons wordt doen geloven over de voordelen vanhet nemen van een afslankmedicijn is gewoon gelikte reclame.Als u serieus overweegt deze route te volgen, overleg dan eerst met uw arts.

Het is heel belangrijk dat u vraagt ​​naar de mogelijke bijwerkingen die u kunt verwachten.Ze kunnen per bemiddeling variëren en niet iedereen zal al deze bijwerkingen ervaren, maar u moet wel weten wat er mogelijk is.

De meeste soorten medicijnen zijn eigenlijk alleen op de korte termijn levensvatbaargebruik.Dat is iets waar je ook rekening mee moet houden.Als u een bepaald medicijn realistisch gezien slechts gedurende een korte periode kunt gebruiken, wat gebeurt er dan als u ermee stopt?

Zal u net zo snel stoppen met afvallen, of helemaal stoppen met afvallen?Kun je terugkrijgen wat je bent kwijtgeraakt?

Zoals je misschien al hebt begrepen, ben ik geen groot fan van het gebruik van medicijnen om af te vallen.

De enige uitzondering op deze regel is als u medicijnen gebruikt om snel aan de slag te gaan met uw inspanningen om af te vallen, maar nog steeds de nodige veranderingen in uw dieet en lichaamsbeweging doorvoert.

In principe is het medicijn eenvoudigweg een manier om u te helpen momentum te krijgen door sneller bepaalde resultaten te behalen.Maar je moet ook de intentie hebben om veranderingen aan te brengen in je dieet en lichaamsbeweging.

Voor mij is dat de meest logische manier om een ​​afslankmedicijn te gebruiken: als supplement voor de korte termijnop de andere wijzigingen die u aanbrengt.

Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken dat u weer op gewicht komt als u stopt met het gebruik van het geneesmiddel.In plaats daarvan weet je dat je veranderingen hebt aangebracht, zodat je redelijkerwijs kunt verwachten dat je op gewicht blijft als je eenmaal bent afgevallen.

Behalve medicijnen kun je ook beter eten door te etenmeer magere eiwitten, vers fruit en groenten, meer water drinken en misschien de hoeveelheid koolhydraten die je via je dieet binnenkrijgt verlagen.

Door al deze dingen te combineren, kun je daadwerkelijk etenmeer terwijl je nog steeds afvalt.Een ander voordeel is dat je je stofwisseling kunt verhogen, wat betekent dat je ook sneller meer gewicht kunt verliezen.

In feite geef je je lichaam gewoon wat het nodig heeft om te presteren’s beste in plaats van veel lege calorieën.Zo werk je met je lichaam in plaats van ertegen.Dat is een veel gemakkelijkere manier om te gaan.

Ik heb die ervaring zelf ook gehad.Ik begon dagelijks 6 kleine maaltijden te eten.Ze hadden de juiste portiegrootte en bestonden voornamelijk uit verse groenten en magere eiwitten.Ik verloor 10 pond.over één week!

Dus als u overweegt om afslankmedicijnen te gebruiken om die extra kilo’s en dat ongewenste lichaamsvet kwijt te raken, neem dan eerst contact op met uw arts en overweeg vervolgens de volgende punten.Zorg ervoor dat uw verwachtingen realistisch zijn, zodat u de beste kans op succes heeft.

Je bent misschien geïnteresseerd in