1. Homepage
  2. Wetenschap

Wat is een geesteswetenschap?

Wat is een geesteswetenschap?
0

Wat is een geesteswetenschap?

Ben je geïnteresseerd in geesteswetenschap?Als dat zo is, ga je het proces behandelen waarbij de kennis van de ziel wordt afgeleid uit de systematische studie van dingen die onze zintuigen, zoals onze intuïtie, waarnemen.Het heeft geen geschriften of leerstellingen en bestudeert alle geloofssystemen en religies, en het neemt het beste dat elk van hen te bieden heeft.

Spirituele wetenschap is een zeer interessant aspect, aangezienhet omvat de constante studie van iemands woorden, daden en gedachten, evenals de beoefening van meditatie.Het is een filosofische manier van leven, maar op een zeer gedisciplineerde manier.

Het leert dat elk individu de baas is over zijn eigen lot.

Veel mensen raken geïnteresseerd in deze wetenschap.Dit komt omdat de studie een denksysteem met een open einde is, dat zich voortdurend ontwikkelt terwijl de mensheid ook voortdurend evolueert.De uitgebreide leringen putten uit de wijsheid die eeuwen aan de mensheid verschaffen en uit de grenzen die menselijke kennis biedt.Deze wetenschap leert verder dat elk individu zijn eigen goddelijke wezen is, de meester van zijn eigen lot.

Het probeert alle individuen verantwoordelijk te houden voor hun eigen daden, woorden en gedachten..Hun succes, gemoedsrust en harmonie worden bepaald door de manier waarop ze verbinding maken met het Goddelijke Wezen.Het doel van dit onderzoek is mensen aan te moedigen niet wat er te denken valt, maar te denken, noch wat ze geloven, maar waarom ze in dingen geloven.

Over het religieuze aspect

Het leert dat het een metafysische uitdrukking is, de universele waarheden worden geopenbaard in alle religies in de wereld.Alle religies in de wereld worden in deze wetenschap erkend en hebben hun eigen waarde in deze wereld.Het vertelt ons niet dat we een bepaald pad moeten volgen om spiritueel verlicht te worden.

In plaats daarvan legt het uit dat we allemaal op een of ander pad zijn,maar elk zal ons in dezelfde richting leiden, en uiteindelijk zal zowel zelfrealisatie als godsrealisatie worden bereikt.De mensen die geïnteresseerd zijn in deze wetenschap zijn degenen die de oprechte en oprechte angst hebben om de kunst van echt bewust leven te leren.

Over het filosofische aspect

Het leert dat wat de filosofie betreft, het denken van de mensen over de natuur in dit universum onze relatie ermee kan bepalen.Bovendien zijn mensen in staat om hun onbeperkte potentieel tot uitdrukking te brengen als ze begrijpen dat ze zowel de creaties als de medescheppers van dit universum zijn.Filosofie heeft zeven takken: metafysica, logica, ethiek, psychologie, epistemologie, esthetiek en theurgie.

Over het wetenschappelijke aspect

Over het wetenschappelijke aspectonderdeel van de wetenschap, hebben beoefenaars een systematische aanpak bij het toepassen van spirituele kennis in het dagelijks leven met individueel op maat gemaakte praktijken.Het is in deze discipline waar de menselijke conditie en natuurwetten meer bewustzijn en begrip krijgen.Daarom omvat het doel van deze beoefenaars dienstverlening aan alle vormen van leven, inclusief de mensheid.

Degenen die zich bezighouden met de beoefening en studie van spirituele wetenschap zijn degenen die een leven leiden met onbaatzuchtigeonderhoud.Ze doen en onderwijzen het werk van God en geven zich bijvoorbeeld over aan dat uiteindelijke doel.

Je bent misschien geïnteresseerd in