1. Homepage
  2. Wetenschap

Wat maakt uw bedrijf aan huis succesvol?

Wat maakt uw bedrijf aan huis succesvol?
0

Wat maakt uw bedrijf aan huis succesvol?

Een paar weken geleden heb ik geschreven over de ‘sleutelfactoren van een succesvol bedrijf aan huis’.Een dame heeft op dit artikel gereageerd en ze heeft enkele belangrijke aspecten genoemd, bijv. “Is het product een categoriemaker?”Ik wil bij deze vraag stilstaan.Wat kan ‘categoriemaker’ betekenen?

Uit het creatieve idee…

Een categoriemaker kan worden geïnterpreteerd als een nieuw, creatief bedrijfsidee.Het moet iets nieuws zijn dat uniek is.De marketingwetenschap kent de term “Unique Selling Proposition”.Het is anders dan andere aanbiedingen op de markt.Zelfs een product uit het dagelijks leven kan op een ongeëvenaarde manier worden geherformuleerd en op de markt worden gebracht.

…To the Innovation Management

Peter F. Drucker, de grand old man van de managementwetenschap, heeftde term innovatiemanagement.Hij is onlangs overleden en het is gepast om hem te eren.Hij heeft geschreven dat een nieuw idee of een nieuw product alleen een innovatie is als het op de markt slaagt.

De thuiswerkbranche groeit dagelijks.Duizenden mensen starten elke dag een nieuw bedrijf aan huis.Velen onder hen sluiten zich aan bij reeds bestaande bedrijfsterreinen.Veel nieuwkomers beginnen met een reeds gemaakte turn-key website en proberen deze te promoten.Duizenden online thuisbedrijven worden verlaten omdat ze hun eigenaren niet tevreden hebben gesteld.

Er zijn nieuwe ideeën nodig.De wereld van online thuiszaken heeft veel trends gezien.Online zakelijke winkelcentra zijn verkocht.Nichemarketing is gepromoot.Nu zien we een ‘get-paid-to’-golf.”Word betaald om te surfen” en “word betaald om te lezen” websites schieten als paddestoelen uit de grond.Er verschijnen nieuwe varianten van dit soort websites en ze heten “word betaald om games te spelen” of “het loont om te leren”.Internetondernemers proberen geld te verdienen door nieuwe soorten sites te lanceren en te promoten die massa’s klanten aantrekken.

Hoe bereik je de top?

Het radionieuws berichtte onlangs over een succesvolle website.Deze website heeft de top notering behaald bij de Google Search Engine.Het heeft een massa verkeer, klanten en verkopen.Wat doen de website-eigenaren?Ze bieden alleen een abonnement voor sokken aan.Mensen kunnen zich inschrijven voor een constante en regelmatige aanvoer van nieuwe sokken.Een gewoon product wordt met succes op de markt gebracht op een nieuwe manier die aan de behoefte van veel mensen voldoet.

De tijd moet rijp zijn

Een gelukkige timing voor de lancering van een nieuw product of nieuwe service is ook noodzakelijk.De tijd moet rijp zijn voor het nieuwe bedrijfsidee.Als dit het geval is, verkoopt een product zichzelf.

Je bent misschien geïnteresseerd in