1. Hoofdpagina
  2. Zelf Verbetering

Wat zorgt ervoor dat je echt tikt?10 vragen die je jezelf moet stellen: een voorbereiding op zelfverbetering

Wat zorgt ervoor dat je echt tikt?10 vragen die je jezelf moet stellen: een voorbereiding op zelfverbetering
0

Wat zorgt ervoor dat je echt tikt?10 vragen die u uzelf moet stellen: een voorbereiding op zelfverbetering

“Wat maakt u echt enthousiast?” 10 vragen die u uzelf moet stellen:een voorbereiding op zelfverbetering

Wees alles wat je kunt zijn, maar dat is niet altijd in het leger.Ik beschouw mezelf vaak als enigszins tevreden met mijn leven zoals de dingen zijn, maar het is natuurlijk moeilijk om aan iets anders te denken als er echte problemen zijn die besproken moeten worden.

TochIk streef naar iets diepers en betekenisvollers.

Dus we worden allemaal overspoeld met problemen.Eerlijk gezegd zou het ons niet eens moeten storen of zelfs maar belemmeren om alles te worden wat we zouden moeten zijn.Aspiraties als kinderen zouden in ons moeten blijven leven, ook al zou het van korte duur zijn of zolang we de droom konden vasthouden.Ze zeggen dat je een oude hond geen nieuwe trucjes kunt leren… of wel?

1.Wat wil ik echt?

De vraag der tijden.Zoveel dingen die je met je leven wilt doen en zo weinig tijd om overdag bezig te zijn.

Als je iets vindt waar je goed in bent, kun je die kleine stap naar verbetering realiseren.IJver is de sleutel om te weten dat het de moeite waard is.

2.Moet ik echt veranderen?

De huidige generatie heeft een ander niveau bereikt van het herdefiniëren van ‘zelf’, althans dat zeggen de kinderen.Het hebben van een leger tienernichtjes en neefjes heeft me geleerd dat er veel ergere dingen zijn die ze hadden kunnen hebben dan acne of misschien zelfs promiscuïteit.Dus hoe past dat in uw levensstijl?

Als de geschiedenis ons één ding heeft geleerd, is het het leven dat we hebben meegemaakt.Probeer eens of feesten in de stijl van de jaren zeventig de jongere generatie niet aanspreekt, maar dansen hoort bij feesten.Kijk hoe ze applaudisseren nadat ze hebben laten zien hoe ze echt moeten dansen in plaats van hun botten te breken tijdens breakdance.

3.Wat is de positieve kant van dit alles?

Nu er zoveel om ons heen gebeurt, lijkt er geen ruimte te zijn om zelfs maar te denken aan dat licht aan het einde van de tunnel.We kunnen het nog steeds als iets positiefs zien zonder zoveel controle te ondergaan.En als het een trein is aan het einde van de tunnel, maak er dan een ritje mee en kijk waar de wereld om draait!

4.Voel ik me op mijn gemak bij wat ik doe?

Er is altijd een gemakkelijke en juiste manier om te beslissen wat bij welke schoenen, handtas, shirt en wat dan ook past.Er is geen genie voor nodig om jezelf als uniek iemand te zien, anders zijn we allemaal gelijk in alles wat we doen.Variatie levert zeer interessante en opwindende vragen op om mee te experimenteren.

5.Heb ik genoeg voor mezelf gedaan?

Heb je, of wil je nog iets anders doen?Ontevredenheid in elk aspect kan in grote hoeveelheden gevaarlijk zijn, maar in kleine hoeveelheden kun je dingen zien en doen die je nooit voor mogelijk had gehouden.

6.Ben ik tevreden met waar ik nu sta?

Het is een oneerlijke vraag, dus laat het een antwoord zijn!Je vindt het heerlijk om een ​​goede en liefhebbende moeder of vader voor je kinderen te zijn, ga dan een stapje verder!Je kinderen zullen voor altijd van je houden.Hetzelfde geldt voor het dagelijks leven!

7.Ben ik aantrekkelijk voor het andere geslacht?

Dus misschien heb ik daar geen antwoord op, maar dat betekent niet dat ik het niet kan proberen.Of je nu in vorm komt, de manier verandert waarop je je kleding of haar draagt, of zelfs je houding ten opzichte van mensen verandert, je moet altijd onthouden dat het altijd in je eigen voordeel is.

8.Hoeveel zou ik kunnen hebben?

Ik veronderstel dat er in dit geval niet zoiets is als dingen te veel of te weinig hebben, maar meer over hoe hard je het echt nodig hebt.Ik zou graag veel geld willen hebben, dat valt niet te ontkennen, maar de vraag is: hoeveel ben je bereid ervoor te werken?

9.Wat motiveert mij?

Wat motiveert jou?Het is een antwoord dat je zelf moet uitzoeken.Er zijn zoveel dingen waar iedereen blij van kan worden, maar het kiezen van een van de dingen is misschien wel het moeilijkste.Het is niet alsof je niet één portie van je favoriete eten in een buffet kunt hebben en dat is alles.Probeer het stukje bij beetje.

10.Wat maakt je echt enthousiast?

Dus?Wat drijft je echt?Je kunt zo ongeveer alles zijn wat je altijd al wilde zijn, maar je realiseren dat het bereiken van iets dat heel moeilijk lijkt, is al opgeven voordat je zelfs maar aan die reis begint.Onthoud altijd dat zelfverbetering niet alleen gaat over de fysieke of filosofische verandering die je moet ondergaan, maar dat het iets is dat je echt wilt.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter