1. Homepage
  2. Geschiedenis

Wat te verwachten van een onvruchtbaarheidsdokter

Wat te verwachten van een onvruchtbaarheidsdokter
0

Wat u kunt verwachten van een onvruchtbaarheidsdokter

Hoewel het nieuws over onvruchtbaarheid in de eerste dagen na uw diagnose behoorlijk verontrustend kan zijn, kunt u toch vertrouwen opde zekerheid van een behandeling.

De diagnose onvruchtbaarheid is geen doodlopende weg voor uw hoop om ouder van uw kind en grootouder van de kinderen van uw kinderen te worden.85% van alle gevallen van onvruchtbaarheid wordt verholpen met onvruchtbaarheidsbehandelingen die uiteenlopen van medicijnen en therapieën tot uitgebreidere voortplantingstechnieken.

Een ideaal uitgangspunt om uw zoektocht naar een behandeling te beginnen, israadpleeg uw huisarts.Niet alle huisartsen beschikken echter over de kennis en opleiding die nodig zijn om onvruchtbaarheidsproblemen te beoordelen.Een mannelijke uroloog of een vrouwelijke gynaecoloog zijn iets dichter bij de kwalificaties voor het onderzoeken van de problemen, maar hebben in de meeste gevallen geen volledige opleiding en ervaring om aandoeningen die verband houden met onvruchtbaarheid goed te kunnen beoordelen.

Zodra er onopgeloste problemen zijn, kunt u doorgaan naar onvruchtbaarheidsartsen die uw problemen beter kunnen lokaliseren en u daarom meer uitgebreide informatie over uw toestand kunnen geven.Als u op zoek bent naar een onvruchtbaarheidsdokter, moet u ervoor zorgen dat hij gecertificeerd is.Dit verzekert u er op zijn beurt van dat hij een autoriteit op dit gebied is en u hoogstwaarschijnlijk dingen zal onthullen die u misschien niet uit andere bronnen zou halen.

Als er een geschikt moment wasom onze ervaringen uit het verleden op te halen, dan zou dit het zijn.We hebben het echter over uw medische geschiedenis.

Onvruchtbaarheid, hoewel meer bekend als verband houdend met interne-fysieke complicaties, kan ook in verband worden gebracht met eerdere kwalen en ziekten die kunnen zijn veroorzaaktde voorwaarde uit.Zorg er dus voor dat u zich veel dingen uit uw verleden herinnert.

Veelvoorkomende onderwerpen die door uw vruchtbaarheidsdokter worden gesteld, zijn onder andere:

• Menstruatieproblemen (regelmatigheden, onregelmatigheden), (vrouw)

• Liesblessures, bof na de puberteit, niet-ingedaalde testikels, urineweginfecties, ejaculatieproblemen, impotentie en prostatitis

• Chirurgische voorgeschiedenis (sommige operaties, vooral operaties die het dichtst bij het bekkengebied worden uitgevoerd, kunnen nadelige gevolgen hebben voor het vermogen van een persoon om zwanger te worden),

• Het type geboortedie u en uw partner in dienst hebben,

• Eerdere zwangerschappen of miskramen,

• Infecties in het voortplantingssysteem,

• Geschiedenis van soa of seksueel overdraagbare aandoening, als die er was,

• Geschiedenis van gebruikte medicijnen,

• De levensstijl van u en uw partner

• Geschiedenis van misbruik van chemicaliën, alcoholmisbruik en roken

• Geschiedenis van uw gezins gezondheid en

• Je seksuele activiteiten met je partner

Je bent misschien geïnteresseerd in