1. Hoofdpagina
  2. Wetenschap

Wat te zien en te doen tijdens uw vakantie in Florida

Wat te zien en te doen tijdens uw vakantie in Florida
0

Wat te zien en te doen tijdens uw vakantie in Florida

Vraag iemand naar zijn vakantie in Florida en het antwoord is ongetwijfeld: ‘Er is zoveel te doen, dusweinig tijd.”Het maakt niet uit hoeveel dagen je van plan bent om in Florida te blijven, het is nooit genoeg om de vele bezienswaardigheden die deze opwindende stad te bieden heeft, in je op te nemen.

Hier zijn slechts enkele van de belangrijkste bezienswaardigheden envoor gezinnen die op vakantie zijn in Florida.

Themapark Magic Kingdom

Het originele Disney-themapark Magic Kingdom is klassiek Disney.Met draaimolens, een Dumbo-rit met theekopjes, Peter Pan en Winnie de Poeh staat dit park bovenaan de lijst voor jongere kinderen.Oudere kinderen beleven veel plezier met de drie achtbanen in de bergen: Splash, Space en big Thunder, The Haunted Mountain en nog veel meer.

Universal’s Islands of Adventure

Tieners en tieners die graag schreeuwen, zullen helemaal weg zijn van Universal’s Islands of Adventure-pretpark.Huiveringwekkende achtbanen, waaronder The Hulk en Dueling Dragon coaster, bieden genoeg om over te schreeuwen.Geen achtbaan, maar even opwindend is The Spiderman ‘ride’, een 3D-simulator met een extra 4e dimensie van verrassingssensaties.

Wild Waters

Wild Waters biedt het gezin tal van mogelijkheden om van de zon te genieten, af te koelen in het verfrissende water, te surfen in een golfslagbad van 200.000 liter of van de vele waterglijbanen te genieten, waaronder de Mini Monster,Bunyan’s Bend of Osceola’s Revenge.De meer gedurfden zouden de 220 voet lange Silver Bullet-snelheidsdampen voor de drie verdiepingen hoge Hurricane kunnen aanpakken.Er zijn ook veel ondiepe zwembaden voor de jongere kinderen.

Amazing Exotics

Amazing Exotics biedt een unieke ervaring voor het hele gezin.Dit 85 hectare grote terrein met exotische dieren herbergt meer dan 200 zeldzame en bedreigde diersoorten, van grote katachtigen tot primaten.Amazing Exotics is niet echt een dierentuin, maar een plek waar bezoekers kunnen leren in een praktische omgeving.

Orlando Science Center

De 207.000Het Orland Science Center van een vierkante meter is een praktijkgericht leercentrum met tal van interactieve activiteiten voor alle leeftijden.

Misschien bent u geïnteresseerd

Over de auteur

Laat een reactie achter